site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Komşu Adadan Dağcı Misafirler

Komşu Adadan Dağcı Misafirler
09.06.2015
A+
A-

Samoslu dağcıları

Yunanistan’ın Samos adasından gelen dağcılar Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi üyeleri ile 3 gün süren etkinlikte buluştular.

Geçtiğimiz senelerde 100 kişi ile Selçuk – Samos Dostluk Faaliyeti için Yunanistan’a giden Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi üyeleri şimdide iadeyi ziyaret için gelen Samos’lu dağcıları misafir ettiler.

Samos Yürüyüş ve Dağcılık Kulübü (EOPSS) üyesi 50 kişi 3 gün boyunca Selçuk, Marmaris ve Bodrum bölgelerini kapsayan bir etkinlik düzenlediler. Etkinlik kapsamında Marmaris’te bulunan İçmeler – Turunç rotasında keyifli bir doğa yürüyüşü de gerçekleştiren Yunanistanlı dağcılara Özgür Aydoğan ve Aykut Yıldızalp rehberlik etti. Etkinliğe öncülük eden Samoslu dağcılar Tasos Sarantidis ve Manolis Iwannis Mottos Türkiye’de bulunmaktan büyük keyif aldıklarını ve tam anlamı ile komşu olan Selçuk ilçesiyle bağlarını güçlendirmekten memnun olduklarını ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.