site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Selçuk’u Ziyaret Etti

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Selçuk’u Ziyaret Etti
12.04.2016
A+
A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, eşi Oya Hanımefendi ve beraberinde oluşan heyet ilçemizde bulunan tarihi ve turistik mekanları gezdiler.

Konuk heyeti Meryemana Evi’nde Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve eşi Havva Hanımefendi karşıladılar. Karşılamaya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı ve Müze müdürü Cengiz Topal da katıldılar. Konuk heyet Meryemana evini, Efes Antik kentini ve yamaç evleri gezdiler. Efes gezisinin sonunda bir süre Efes Alt Kapı esnafı ile sohbet eden Talat’a esnaf tarafından Celsus Kütüphanesi heykeli hediye edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, eşi Oya Hanımefendi ve beraberindeki heyet daha sonra tarihi Şirince Köyünü ziyaret etti. Şirince Ziyaretine Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı da katıldı. Burada ki Taş mektebin bulunduğu Artemis Restaurant’ta konuklara ikramda bulunuldu. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı misafirlerimize ilçemizde üretilen Zeytin yağı ve sabunu ile incir, lokum ve ilçemiz sembollerinden olan Artemis heykeli hediye etti.

kktc_cumhurbaskani_talat_efeste (1)_edited

IMG_20160409_162713_edited

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.