site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kamuoyuna Duyurulur

Kamuoyuna Duyurulur
12.11.2014
A+
A-

Doğru Kalem Duyuru

Doğruları Sunmaya Devam Edeceğiz

1 Temmuz 2014 tarihinde Selçuk’ta yayın hayatına başlayan Selçuk Postası, “Doğru Kalem” sloganıyla çıktığı bu yolda 5 ay içerisinde 15.000 farklı Selçuklu tarafından okunarak kısa zamanda ilçenin önemli haber portallarından biri konumuna ulaşmıştır.

Geçirilen bu süre zarfı içerisinde Selçuk gündemini yakından ilgilendiren konulara değinerek Selçuk halkını doğru bilgiye ulaştırmıştır. Tarafsız ve doğru yayın politikamız okurlarımızın büyük bir kısmı tarafından takdir ile karşılandığı gibi bu politikamıza tepki gösteren okuyucularımız da olmuştur.

Geçtiğimiz günlerde Selçuk Belediyesi Kasım ayı meclisinde yaşanan tartışmalar ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapmış olduğu basın açıklaması haber portalımızda yayınlanmış, bu konu ilçe gündeminde uzun süre tartışılır hale gelmiştir.

Selçuk kamuoyunda tartışma yaratan konu mecliste yaşananlardan çok haber başlığı altında yayınlanan video görüntülerinde söylendiği iddia edilen hakaret içerikli sözler olmuştur. Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki; içerisinde kanuni açıdan tartışma yaratma ihtimali olan söylemler barındıran herhangi bir içeriği haber portalımızda yayınlamamız gerek habercilik anlayışımız gerekse kanunlar açısından mümkün değildir.

Bahsi geçen video görüntüsünün yayınlanmasının ardından editörlerimize ulaşan şikayetler sebebiyle, görüntüler tekrar incelenmiş ve kim tarafından ne söylendiği tam olarak anlaşılamayan konuşmalar tartışma konusu olabileceği için video görüntülerinden çıkartılarak tekrar yayınlanmıştır.

Portalımızın adının her platformda anılıyor olması her ne kadar hoşumuza gitse de bu olay üzerine yapılan açıklamalarda haber portalımızın adı taraflı yayın yapıyormuş gibi bahsedilerek kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğine üzülerek şahit oluyoruz.

Şunu belirtmeliyiz ki; ülkemizin Cumhuriyet tarihinin basın özgürlükleri açısından en kötü dönemini yaşadığı şu günlerde bile sorumlu yayıncılık ilkemiz gereği Selçuk Postası olarak ilçemizdeki tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, odalar, vakıflar ve derneklerin tarafımıza ulaştırdığı tüm duyuru, haber ve basın açıklamalarını Selçuk halkına en hızlı ve doğru şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz.

Selçuk Postası olarak yayın politikamızı başladığımız günden bu yana olduğu şekilde devam ettirerek tüm doğruları Selçuk halkına en hızlı ve güvenilir şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygılarımızla…
Selçuk Postası Yönetimi

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Ben bu sitenin sahibi olsam bu yazıyı yayınlamazdım, rakiplerimin haberini asla yayınlamazdım kendi kendime neden başkasının reklamını yapayım ki. Hep iyi olmayın ara sıra kötü adamda olun.