site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İstiklal Marşı’nı en güzel o okudu

İstiklal Marşı’nı en güzel o okudu
21.03.2017
A+
A-

İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. Yılı sebebiyle düzenlenen İstiklal Marşı Okuma yarışmasında birinci olan Sekiz Eylül İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Nil Akyiğit Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Nil Akyiğit’i tebrik eden Başkan Bakıcı; “Eğitime önem verdiğimiz takdirde böyle başarılı gençlerimiz yetişiyor” dedi.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü için düzenlenen törende İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyarak protokol üyeleri başta olmak üzere tüm katılımcıların taktirini toplayan Nil Akyiğit Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Öğrenci Akyiğit’i tebrik eden Başkan Bakıcı; “Nil ödülü hak ediyor. Kendisini her konuda destekleme arzusu içerisindeyiz. Nil’in başarılarının devamını diliyoruz. Bir şiir, hele hele İstiklal Marşımız ancak bu kadar güzel okunabilirdi. Hepimizi duygulandırdı, hem de bize o coşkuyu yaşattı. Nil’e o anı bize yaşattığı için içten teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Eğitim yerel yönetimlerin önceliği

Eğitimin gelecek nesillere yatırım yapmak için en önemli araç olduğunun altını çizen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Çocuklarımızın her zaman çok iyi yetiştirilmesi gerekir. Bu sebeple her zaman eğitime çok önem verdik. Çocuklarımızı çok sağlıklı bir şekilde yetiştirelim ki; geleceğe emin adımlarla ve güçlü bir şekilde özgüven içerisinde yürüsünler” dedi. Yerel yönetimlerin en önemli, en aslı görevlerinden birinin de çocuklara gençlere, yaşlılara destek olmak olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı; “ Sekiz Eylül bizim göreve ilk geldiğimizde ilk ilgilendiğimiz okuldu. İlçemizdeki birçok eğitim kurumumuzun fiziki ihtiyaçlarını giderdiğimiz gibi bu okulumuzun da boya ve badanasını yaptık, bahçesini düzenledik. Basketbol sahası yapıp, potaları koyduk” dedi.

Başkan Bakıcı başarılı öğrencinin ailesi ve öğretmenlerine de sundukları katkıdan dolayı teşekkürlerini sunmanın yanı sıra Nil’e yapboz hediye ederek; hatıra fotoğrafı da çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.