site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İsabey Okulunda İş Makineleri Çalışmaya Başladı

İsabey Okulunda İş Makineleri Çalışmaya Başladı
04.03.2013
A+
A-

DSCI3752Selçuk’un en eski ilköğretim okulu olan ve binlerce kişiye eğitim veren İsabey İlköğretim Okulu yeni binasına kavuşuyor.

Selçuk kamuoyunda yaklaşık bir yıldır cevabı merakla beklenen, halk arasında farklı yorumlara sebep olan okul inşaatında mutlu sona gelindi.  “Yıkılan İsabey İlköğretim Okulunun yeni binası için, ne zaman yapılacak” sorusuna cevap İzmir Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçıdan geldi ve ardından İş makineleri çalışmaya başladı.

Depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkılan İsabey İlk ve orta öğretim Okulu binasının yerine yeni bina yapılması için İl Özel İdaresi Yapı İşleri ve İmar Daire Başkanlığı tarafından ihale yapıldığı ancak ihale sonuçlanmadığından inşaata başlanamadığı, ihale sonuçlanır sonuçlanmaz inşaata başlanacağı bilgisi duyurulmuştu. Yaklaşık bir yıl önce yıkımı tamamlanan İsabey Okulunun, bundan böyle üç ay içerisinde eğitime ve öğretime geçeceği kesinleşti.

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Orta Okuluna taşınan İsabey Okulunun eğitimde yarattığı geçici sıkıntıların kısa bir zaman zarfında son bulacağı ağırlık kazanırken, her iki okulun velileri ve yöneticileride rahat bir nefes alacaktır denildi.

Yeni binanın üç dört ay gibi bir sürede tamamlanacak olması ile birlikte 2013-2014 öğretim yılında hizmete açılacağı kesinleşmiş oldu.

HABER: Mehmet UYAROĞLU
DSCI3759

isabey-ilkogretim-okulu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.