site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İnternetten Firmada Özel Doküman Nasıl Hazırlanır?

İnternetten Firmada Özel Doküman Nasıl Hazırlanır?
10.10.2017
A+
A-

Firmanıza özel bir doküman arşivi oluşturabilir ve herhangi bir belge kaybıyla karşı karşıya kalmadan internetten firmanızın belgelerini yönetebilirsiniz. Hazırlama sürecinde yardım alabilir ve operatörlerin yönlendirmeleriyle, yıllarca kayıtlı tutulabilecek verileri kontrol edebilirsiniz.

Firma Dokümanlarının Hazırlanma İşlemi

İnteraktif bir şekilde gerçekleşecek olan görüşmelerde Digital Planet’in canlı destek hattı size özel doküman üretimi sürecinde telefondan da bilgisayardan da uygulamaları değerlendirme hakkı tanıyacaktır. Aynı zamanda direkt olarak kendi kaydetmiş olduğunuz bilgileri ne şekilde düzenlediğiniz, ödenen veya ödenecek faturalar, kuruşu kuruşuna sisteme kaydedilebilecektir. Bu sayede her faturayı biriktirmek, onlar için manuel ödeme işlemini yapmak ve aynı zamanda ofis belgelerini de saklamak zorunda kalmayacaksınız. Digital Planet tüm bunları geliştirdiği bulut uygulamaları ile sizin için otomatik olarak, belirlemiş ve kayıt altına almış olduğunuz değerlerle yapmaktadır.

Doküman Düzenlemesi ve Bilgilendirme

Canlı yardım alarak da güncel tüm verilerin son değerlerinin ne işe yaradığı ve nasıl kullanılabileceğine dair size bilgi aktarılmasını isteyebilirsiniz. Bunun için de müşteri hizmetlerinin aktif durumda olan ve gelecek yıllarda da yapılacak olan düzenlemelerin son durumunu merak eden kullanıcılara aktaracak olan www.digitalplanet.com.tr/tr/call adresine ulaşabilirsiniz. Firmanız için oluşturmuş olduğunuz profil ile birlikte kaydetmek istediğiniz verilerin nasıl korunabileceği, zarar gelip gelmeyeceği ve yıllar sonra da aynı değerlere ulaşılıp ulaşılamayacağıyla ilgili açıklamalar yapılabilmektedir.

Eğer herhangi bir kayıtlı belgenizi bulmakta zorluk çeker, yaptığınız veya yapacağınız işlemler hakkında güncel bilgiler edinmek isterseniz 444 9 328 Digital Planet Destek hattına ulaşabilirsiniz. Bu numarada karşınıza çıkacak olan operatörler sizden firma bilgilerinizi ve hesabınızla ilgili giriş verilerinizi istedikten sonra, üyelik numaranızla birlikte hangi işlemi ne şekilde yapacağınız da özel doküman üretimi kurallarına göre öğretilebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.