site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İndirimli Uçak Bileti Fırsatlarını Kaçırma!

İndirimli Uçak Bileti Fırsatlarını Kaçırma!
25.11.2019
A+
A-

Seyahat etmeyi seven ve sıklıkla gerek yurt içi gerekse yurt dışı seyahatleri yapanlar için ucuz uçak bileti fırsatlarından faydalanmak oldukça önemlidir. Yoğun seyahat planı olanlar için doğru zamanda indirimli uçak bileti satın almak büyük bir şanstır. Uçak seyahatinin hızlı ve rahat olması sebebiyle gezmeyi sevenler seyahat tercihlerini genellikle uçaktan yana kullanırlar. Uçak bileti fiyatları, seyahat zamanına ve seyahat edilecek yere göre değişiklik gösterse de, kampanya ve indirimler sayesinde seyahat tutkunları daha ucuza uçmanın keyfini çıkarabilirler.

Pegasus ile Hem Ucuz Hem de Eğlenceli Uçuş Fırsatı
Pegasus, misafirlerine uçarken kazanabilecekleri birbirinden özel fırsatlar sunuyor! Misafirlerin sadece cep telefonu numaralarını kullanarak kayıt olabildikleri BolBol, uçtukça yüzlerce BolPuan kazandıran bir uçuş programıdır. Ücretsiz olarak kayıt olunabilen bu uçuş programında, Pegasus misafirleri BolPuan’larını biriktirip ödül biletler kazanabilirler. BolBol uçuş programına kayıt olan misafirlerine özel fırsatlar sunan Pegasus, hem seyahat tutkunlarının daha fazla uçuş yapmalarına hem de daha çok BolPuan kazanmalarına yardımcı oluyor.
Bulutları yakından gözlemlemek uçak seyahatini her ne kadar eğlenceli hale getirse de, Pegasus, misafirlerine daha fazla eğlenebilmeleri için Fly&Watch ayrıcalığı sunuyor. Fly&Watch, Pegasus misafirlerinin kendi mobil cihazlarından (cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayar) erişebildikleri dijital uçak içi eğlence platformudur. Bu platformlarda yer alan geniş içerik yelpazesi, uçaktaki kablosuz internet erişim noktaları ve teknik donanım yardımıyla henüz uçuş gerçekleşmeden yükleniyor ve çevrimdışı ortamlarda da kullanıcıların en iyi hizmeti almasını sağlıyor. Uçak içi dijital eğlence platformunda; gazeteden gerçek zamanlı uçuş bilgilerine, filmden oyuna oldukça geniş bir içerik yelpazesi yer alıyor. Fly&Watch dijital eğlence platformuna erişmek isteyen misafirlerin öncelikle cihazlarının uçak modunu etkinleştirmeleri gerekir. Sonrasında da Wi-Fi ayarlarından platform ağına bağlanarak platforma erişip kayıt işlemlerini tamamlayarak platformdan yararlanabilirler. Uçuşlarında daha keyifli vakit geçirmek isteyen Pegasus misafirleri, bilet satın alımı ya da check-in işlemleri sırasında yurt içi 5,99 TL, Kıbrıs ve yurtdışı € 1,99 fiyatla Fly&Watch satın alabilirler.

En Popüler Yurt Dışı Uçuş Rotaları
Dünyanın dört bir yerini keşfetmek isteyen seyahat tutkunları için en çok ziyaret edilen ülkelerin hangileri olduğu büyük önem taşır. Avrupa, Asya, Afrika ve Orta Doğu’ya ucuz fiyatlarla uçmak isteyenler için Pegasus harika fırsatlar sunuyor. Pegasus misafirleri, Pegasus’un internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden en ekonomik uçak bileti fırsatlarını takip edebilir ve kendi seyahat planlarını oluşturabilirler. Pegasus mobil uygulaması sayesinde, internet bağlantısının olduğu her yerden, seyahat tutkunları biletlerini tek tıkla rezerve edebilirler.

Prag, Berlin, Barselona ya da Moskova… Uçak bileti fırsatlarını yakından takip ederek, Avrupa’nın birçok yerine ekonomik yurt dışı uçak bileti fiyatlarıyla uçmanız mümkün. 3 kıtada yüzlerce bölgeye uçan Pegasus, konforlu, ekonomik ve eğlenceli bir uçuş deneyimi yaşatmak için seni bekliyor! Zamanının büyük bir kısmını seyahat ederek geçiren gezi tutkunlarının en büyük sırrı, uçak bileti kampanyalarını yakından takip ediyor olmaları. Siz de Pegasus’un ucuz uçuş kampanyalarından haberdar olmak isterseniz, e-posta üyeliğiyle uçak bileti fırsatlarını yakından takip edebilirsiniz. Pegasus misafirleri E-Bülten aboneliklerini isim, soy isim ve e-posta adresleriyle oluşturabilir, diledikleri zaman da aboneliklerini iptal edebilirler.

Not: Bilgilerin güncelliğini flypgs.com adresinden kontrol etmeyi unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.