site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İcrayı durdurmaya çalışırken kaza yaptı

İcrayı durdurmaya çalışırken kaza yaptı
06.08.2016
A+
A-

Söke-Kuşadası çevre yolunda yaşanan kazanın nedeni gün yüzüne çıktı. Kuşadası’ndaki ayakkabı mağazasına gelen icrayı durdurmak için eşi Ayşe İzgar ile birlikte Söke’deki akrabalarından para bulmaya giden Mahmut İzgar’ın (49 icra takibatını durdurmak için dönüş yolunda acele ederken kaza yaptığı anlaşıldı.

Dün saat 16.30 sıralarında Söke-Kuşadası çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında Mahmut İzgar’ın kullandığı 09 BL 743 plakalı otomobil, bariyere çarparak takla attı. Kazanın ardından Mahmut İzgar (49), Ayşe İzgar (48) ve Ecem İzgar (17) yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayşe İzgar’ın durumunun ciddi olması nedeniyle önce Aydın Devlet Hastanesi’ne, oradan da Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği ve yoğun bakıma alındığı bildirildi.

İŞYERİNE GELEN İCRA KAZAYI GETİRDİ
Ayşe İzgar ve eşi Mahmut İzgar’ın Kuşadası AVM’de 2 yıldan beri ayakkabı mağazası işlettiğini ifade eden yakını Zehra Selçuk, “Yaz döneminde turizmde yaşanan kriz nedeniyle işleri iyi gitmedi. Bu nedenle kirayı ödeyemediler. Borç 120 bin TL’ye kadar çıktı. İş yeri sahibi sürekli olarak sıkıştırmaya başladı. 120 bin liralık borcun 75 bin lirasını ödediler. Kalan 45 bin lirayı da ödeyeceklerini taahhüt ettiler. Ancak iş yeri sahibi bunu beklemeden iş yerlerine icra getirdi. İcra memurları mağazadaki tüm mallara el koydu. Ayşe ve eşi Mahmut da Söke’deki yakınlarından para bulup icrayı durdurmaya çalışıyordu. Söke’den dönüşte acele ettikleri için otomobilleri takla attı ve kaza yaptılar. Ayşe İzgar şu anda yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Yaşanan krizin kurbanı oldular. İş yeri sahibi biraz daha müsaade etseydi kalan para da ödenecekti” diye konuştu.

İki çocuk annesi Ayşe İzgar’ın durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.
Kaynak: www.aydindenge.com.tr-(BURHAN CEYHAN)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.