site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hoşgeldin Kuşadalı Bebek

Hoşgeldin Kuşadalı Bebek
11.02.2016
A+
A-

Kuşadası Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürdürdüğü hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek “Hoşgeldin Bebek” projesini başlattı. Yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevinçlerine ortak olmayı amaçlayan proje kapsamında ilk ziyaret, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın katılımı ile Ebru ve Rıza Karakılıç çiftinin evine yapıldı.

Kuşadası Belediyesi, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere “Hoşgeldin Bebek” ziyaretlerine başladı. Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yaşama geçirilen proje kapsamında yapılan ziyaretlerde ailelere özel bir bebek çantası da hediye ediliyor. Hediye edilen bebek çantasının içerisinde biberon, bebek bezi, hastane çıkışı beşli set, ıslak mendil, şampuan, suluk ve battaniye gibi yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyaçları bulunuyor.

Hoşgeldin Bebek Projesi, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın Ege isimli bir erkek bebek sahibi olan Ebru-Rıza Karakılıç çiftinin evine yaptığı ziyaret ile başladı. Kayalı, Karakılıç çiftinin ardından Güneş ve Deniz isimlerinde ikiz bebek sahibi olan Fatma ve Özer Demir ile Mira isimli bir kız bebek sahibi olan Mehmet ve Gizem Sözer çiflerini ziyaret etti. Evlat sahibi olmanın heyecanını yaşayan çiftlerin sevincine ortak olan Başkan Kayalı, bebeklere sağlıklı ve mutlu bir ömür dileyerek Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan özel bebek çantalarını ailelere hediye etti. Ziyarette konuşan Başkan Kayalı, vatandaşların acı-tatlı her gününde yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirterek “Dünyaya gözünü açan her bebek bir mutluluk ve umut kaynağıdır. Bizler de Kuşadası Belediyesi olarak yeni çocuk sahibi olan ailelerimizin mutluluğuna ortak olmak ve çam sakızı, çoban armağanı bir hediye sunarak bebeklerimize ‘hoş geldin’ demek için böyle bir proje başlattık” dedi. Bebek sahibi olan çiftler ise Başkan Kayalı’nın ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek ‘Hoşgeldin Bebek’ projesinin çok anlamlı olduğunu ifade ettiler.

Kuşadası’nda dünyaya gelen tüm bebeklere ulaşmayı amaçlayan Hoş Geldin Bebek projesinden yararlanmak isteyen aileler 6149744 numaralı telefondan bilgi alabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.