site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hizmet Masası Açılıyor

Hizmet Masası Açılıyor
15.09.2014
A+
A-

hizmet-masasi-selcuk (1)

Selçuk Belediyesi yeni dönem başlangıcında hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerinin hızlı bir şekilde çözümlenmesi için kurulan Hizmet Masası 17 Eylül Çarşamba günü saat: 15.00’te açılışı yapılarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Vatandaşların sorunlarının çözümü için harcanan zaman ve yaşanan bürokratik sıkıntılara Hizmet Masası Çözüm getirecek. Selçuk Belediyesi’nin giriş katında kurulan yeni birim ile vatandaşların belediyeyle ilgili her türlü problemleri çözüme kavuşturulmaya çalışılırken, sonuçlar da başvuru sahibine anında aktarılacak.

Vatandaşlar 444 8 892 numaralı telefondan, şahsen veya mail yolu ile şikâyetlerini hizmet masasına iletecek. 4 personelin çalıştığı birimde vatandaşların talepleri kayda alınarak ilgili birime aktarılacak. Talep ve şikâyetler ilgili birim tarafından anında değerlendirilerek vatandaşa bilgi verilecek. Vatandaşlar 444 8 892 numaralı telefondan sesli mesaj sistemi sayesinde de istek ve şikâyetlerini hizmet masasına bildirebilecek. Yedi gün 24 saat istek ve şikâyetlerin kayıt altında tutulacağı sistem sayesinde vatandaşların sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşacak.

Hızlı, aktif ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde ilerlediklerini ve bunun için Hizmet Masası birimini oluşturduklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “ Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu çaba ile Hizmet Masamızı 17 Eylül Çarşamba günü saat: 15.00’te faaliyete geçireceğiz. Amacımız Selçuklu halkımıza en kaliteli hizmeti vermek. Hizmet Masamız ile vatandaşlarımız güler yüzlü ve daha hızlı bir şekilde hizmet alacak. Ayrıca başvurular birim sorumlusu tarafından takip edilerek haftalık olarak Başkanlık makamına rapor halinde sunulacak. Hizmet masasına gelen istek, şikâyet ve öneriler aylık raporlar haline getirilecek. Mahalle mahalle çıkarılacak tüm veriler ilgili müdürlüklerin rutin toplantılarında gündeme alınarak sonuçları değerlendirilecek” dedi.

hizmet-masasi-selcuk (2)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Hizmet olsun da masa olmasın,inşallah masa olarak kalmaz…

  2. Anonim dedi ki:

    Beyaz masa demeye dilleri varmamış..

  3. VATANDAŞ dedi ki:

    16.09.2014 SALI YANİ BUGÜN SAT 13.45 KAMU OYUNA DUYURULUR. İlçemizde basımı yapılan Selçuk Efes gazetesinin bulunduğu bina tamamen yıkılacaktır. Bu nedenle binada oturan Ziraat odası vs gibi kurumlar binayı boşaltmıştır. Buraya kadar her şey normal . Belediye başkanına yakın biri tarafından; gazete sahibine sanayi çarşısında bir belediye dükkanını işgal etmesi söylenmiştir. ŞİMDİ SORUYORUZ 1– İlgili gazete bu işgali gerçekleştirecek midir ? 2- Bu işgal gerçekleşir ise belediye seyircimi kalacaktır ? 3- Bundan böyle belediye dükkanları aynı taktikle yandaşlara peşkeş mi çekilecektir ?

  4. anonim dedi ki:

    iki koltuk üç sehpa aldınız ya ; şimdi ona açılışta lazım demi ?

    1. Anonim dedi ki:

      Yapılan hizmeti koltuk ve sehpa alınması olarak görüyorsunuz ya bravo size. sizde haklısınız halkımız yıllarca sorunlarının çözülmesini şikayetlerini iletmek için hatırlı kişileri araya koymak
      zorunda idi hele hele eski başkana ulaşmak için aylarca beklemek zorunda kalıyordu .birde onların
      yandaşı değilseniz görüşmek için seçim zamanını beklemek zorundaydınız.Yapılan hizmetin neresi kötü ama alışık değilsiniz ki.Bırakın artık eski alışkanlıklarınızı Selçuk ta bir şeyler değişiyor

      1. Anonim dedi ki:

        Bana birtane degisen bisey goster bunuma halka takip ayi gibi oynayim

  5. anonim dedi ki:

    Eski yönetimin yaptıklarını, yeniymiş gibi satmaya çalışıyorsunuz. Mesela bitmiş olan yüksek ökul binasını açmayarak; kendi döneminizde yapılmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Çok yoruluyorsunuz, acıyorsunuz, yazık size.

  6. Anonim dedi ki:

    Sizi gidi isbilmez sizi. Masayi koyunca hizmet etmis oluyonuz deme. Baskan ise aldigin berduslar neler yapiyor odemiste greyderin sanzumanini teslim almaya giden iki belediye iscisi greyder servisini yapan firmaya raki masasi kurdurup kor kutuk sarhos olana kadar icip uzerine firma yetkililerine votka aldirip. Belediyeye ait tek kabin transit arac ile selcuga geldigini, yine belediyeye ise aldigin 2 adet bayindirlik iscisinin aksama kadar hic bir is yapmadigini yapmadigi gibi yardim istenince ben buraya bes (5) yil yatmaya geldim dedigini, biliyormusun sayin baskan. Bu daha baslangic ise aldigiz personelin sizin icin nekadar sevgi dolu sozler sarfettigi ses kaydini dinledim gecenlerde. Cok mutlu oldum boylesine guzel insanlari bu kuruma kazandirdiniz diye. Baskannnnnn senin ise aldigin personelin bile sovuyor uyannnnn. Daire amirlerinin ozel arabasini yikattigi ozurlu pes dedi artik. Mustafa karateke isimli amir yaptiginiz vatandasin arabasini ozurlu calisan bir personele yikatildigini biliyormusun. Bende gecen gun fotografini gordum sasirim ve uzuldum. Neyse simdilik bence bunlarla bi ilgilen. Ardindan pamucakta ve sanayide olanlarida anlaticam sana. Lutfen personeli uyar baskan. Kucucuk tost bufelerinde bile guvenlik kamerasi var. Gittikleri mekanlarda kafalarini bi kaldirip saga sola baksinlar. ASPARAGAS DEGİL BUNLAR HAAAAA. oyle sizin selcugu ucuracagiz dediginiz gibi yalan degil bunlar. Hepsinin kaniti var, aksini inkar edenin onune teker teker koyarim. DURMAK YOK YOLA DEVAM, BU DAHA BASLANGİC. diren zeynel.