site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hasan Uysal’dan CHP Selçuk İlçe Başkanına imza tepkisi

Hasan Uysal’dan CHP Selçuk İlçe Başkanına imza tepkisi
27.07.2018
A+
A-

DEĞİŞİM Mİ?

“24 Haziranda yapılan Genel Seçimler üzerinden 32 gün geçti. Bu seçimlerde bireysel olarak görevimizi eksiksiz olarak yaptığımızı düşünsek de, toplum olarak çok şeyler kaybettiğimizin farkındayız. Yapılan bu seçimin sonuçlarını tartışıp değerlendirmeden, bir grup muhalif partilimiz değişim hareketi adı altında imza kampanyası başlattı. Değişime karşı değilim, değişim olmalı. Seçimlerle ilgili hiçbir değerlendirme yapılmadan yapılacak değişimin yapıcı değil , yıkıcı olacağını düşünüyorum.

Böyle durumlarda üyelerimizin, İl ve İlçe Başkanlarımızın; partimizin yıpranmaması adına gerekeni yapacaklarına inanıyorum.

Partimizin içinde bulunduğu bu süreç , İlçemizdeki partililerimiz tarafından da yakından izlenmektedir. Bu süreci Selçuk ilçe örgütümüzün nasıl yönettiğini irdelemek gerektiğini düşünmekteyim.

Selçuk ilçe başkanımız Merve Çalışkan Yeşilyurt ; 7 Temmuz Cumartesi günü basına verdiği demeçte ‘Partimizde bir genel başkanlık sorunu yoktur.’ diyerek konuya açıklık getirmiştir. Yine 17 Temmuz Salı gününde izgazete.net sitesinde sorulanbir soruya verdiği yanıtta ; olağanüstü kongre için imza vermeyeceğini söyleyerek, bu düşüncesini pekiştirmiştir.

İlçe başkanımız Sayın Merve Çalışkan Yeşilyurt; bir hafta önce imza vermeyeceğim, partimizin olağanüstü kurultaya gitmesi için bir neden göremiyorum dediği halde, Geçen 9-10 günlük zaman içerisinde neler yaşandı ,hangi gelişmeler oldu da bu kararı aldı. Bu kararın arkasında umarım yerele yönelik bir şey söz konusu değildir.

Burada gerçekten önemli olan CHP mi?. Yoksa ; yeni oluşacak düzende, yerel seçime karşı bir yer kapma çabası mıdır?. Bu benim ve Selçuk’ta bir çok partilimizin sorduğu sorudur.

Siyasette gelecek kaygısıyla durum değiştirmenin kimseye fayda sağlamayacağı, asıl amacın CHP olması gerektiğini düşünenlerden biriyim.

Bizler geçen dönem Selçuk’ ta CHP ilçe başkanlığı ve ilçe yöneticiliği yapmış kişiler olarak; değişimin her zaman yararlı olacağını, yenilenmenin fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Fakat, yaklaşan yerel seçimlerden dolayı zamanlamanın uygun olmadığını ,Partimizi zor duruma düşüreceği kanaatindeyiz.

CHP; kavgalardan ,küsmelerden, adamcılıktan çok yara aldı. CHP İlçe Başkanımızın “Değişim ve Umut Kurultayı’na verdiği desteği önümüzdeki yerel seçimlerde de değişim ve yenilenmeden yana kullanmasını bekliyorum.”

Kamuoyuna sevgi ve saygılarımla.

CHP Selçuk Eski İlçe Başkanı
Hasan UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.