site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hakarete 16 ay Ceza

Hakarete 16 ay Ceza
07.11.2014
A+
A-

selcuk-devlet-hastanesi

Yaklaşık 2 ay önce Selçuk Devlet Hastanesine gelen bir vatandaş, sağlık çalışanına hakaretler savurunca mahkemelik oldu. Rahatsızlığı sebebiyle muayene olmak için geldiği hastanede olay yaratan G.K isimli kadın, acil serviste bulunan sağlık çalışanına ağır hitamlarda bulundu.

Psikolojik tedavi gören uyuşturucu bağımlısı bir genç acil servisten kayıt yaptırmak istediği esnada, sıranın kendisinde olduğunu savunan G.K, sağlık çalışanına ettiği sözlerde kendisinin siyasi bir parti aracılığıyla işe alındığını ve parti yetkililerine şikayette bulunup işten attıracağını belirtti. H.T.Ş isimli sağlık çalışanı sözleşmeli personel değil, devlet memuru olarak çalıştığını söyleyerek, hastanede her hangi bir problem yaşanmaması için genci önce aldığını belirtse de bir işe yaramadı. Bir türlü sakinleşmeyen G.K hakaret ve tehditlere devam etti.

2 ay önce yaşanan bu olay neticesinde kendisine hakaret ve küfür ettiği iddiasıyla G.K’den şikayetçi olan H.T.Ş, haklı çıkarak açılan mahkemeyi kazandı. Davanın görüşülüp sonuçlanmasının ardından ise G.K isimli kadın ettiği hakaretlerden dolayı 11 ay 6 gün, savurduğu tehditler yüzünden ise 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ne partimiş bee..eciği bücüğü insanları tehtit ediyor işinle uğraşıyor…az kaldı rüzgarın ters esmesine partinize fazla güvenmeyin