site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gökçe Tarım Selçuk’u Özbekistan’da tanıttı

Gökçe Tarım Selçuk’u Özbekistan’da tanıttı
30.11.2017
A+
A-

Özbekistan Uluslar arası Tarım Fuarında Oldukça yoğun ilgi gören Stant, ziyaretçi akınına uğradı.

Selçuk İsabey Mahallesinde Faaliyet gösteren , Özbekistan Uluslar arası Tarım Fuarına katılarak hem Dünyaca ünlü Selçuk Efes’i, hem de Ülkenin tanıtımına katkı sağladı. Oldukça yoğun ilgi gören Stant, ziyaretçi akınına uğradı.

Bölgede Tarım sektöründe öne çıkan isimlerden biri haline gelen Gökçe Tarım Zirai İlaç ve Gübre Bayi, bu kez Yurtdışı fuarlarına katılım göstererek hem Ülkesini, hem de İlçesini dünyaya tanıtarak katkı sağladı. Gökçe Tarım olarak tamamen kendi imkanları doğrultusunda 22-26 Kasım Tarihleri arasında Özbekistan Taşkent Uluslar arası Tarım Fuarına katıldıklarını ve fuarda ziyaretçi akınına uğradıklarını kaydeden Gökçe Tarım Zirai İlaç ve Gübre Bayi işletmecisi İbrahim Gökçe, “Binlerce kilometre uzaklıkta ilçemizi tanıtmaktan dolayı gurur duyduk. Fuara katılarak hem Ülkemizi, hem de ilçemizi tanıttık. Fuarda gördüğümüz ilgi bizi daha çok mutlu etti. Efes Tarım Fidancılık ile birlikte Arazi danışmanlık ve Gübre tedarik olarak yaptığımız işimizi dünyanın farklı ülkelerinden gelen çok sayıdaki ziyaretçilere tanıtmak bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

Tanıtım afişinde UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Efes Antik Kentine yer verdiklerini, dolayısıyla büyük dikkat çeken bu afişi gören ziyaretçilerin afiş önünde hatıra fotoğrafları çektirmelerinden dolayı da memnuniyet duyduklarını ifade eden İşletme Sahibi İbrahim Gökçe, “Standımızı ziyaret gelenler ‘burası neresi’ diye sordular. Bizler de Dünyaca ünlü Efes Antik Kentimizi her gelen ziyaretçimize anlattık. Bundan dolayı oldukça mutluyuz” diye konuştu.
Haber: Nilüfer Öztürk Silayselcukajans.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.