site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gençbank Projesi Selçuk’ta Devam Ediyor

Gençbank Projesi Selçuk’ta Devam Ediyor
21.04.2013
A+
A-

gencbank

Selçuk’ta, Selçuk Belediyesi işbirliği ile 2012 yılının başından beri faaliyet göstermekte olan GençBank Selçuk Ekibi, ürettiği projelerle Selçuklu gençlerin aktif bireyler olmaları yönünde önemli adımlar attılar.

Gençler geçtiğimiz döneminde10 tane sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiler. Bu projeler arasında Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli gençlerle vakit geçirme gibi sosyal hizmet projelerinin yanı sıra, bez torba kullanımını gencbank-selcukyaygınlaştırmaya yönelik kampanya, GO isimli oyunun yaygınlaştırılması, Latin Dansları kursu gibi gençlik projeleri de yer aldı.

2013 yılında da çalışmalarına devam eden Selçuk GençBank Ekibi 15-25 yaş arası gençlerin proje fikirlerini maddi ve manevi olarak destekleyecek.

Bunun için fikri olan gençlerin 1 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında TANSAŞ Binasında yer alan Selçuk GençBank ofisine ya da Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvurabilir.

Proje yazım teknikleri ile ilgili ise GençBank proje yazım eğitimi düzenliyor.

GençBank Proje tanıtımı ve proje yazma eğitimi 27 Nisan tarihinde saat 13.00 ile 16:00 arası Selçuk Kent Belleği binasında gerçekleşecek.

Ücretsiz olacak eğitime tüm 15-25 yaş arası gençler katılabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.