site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fotoğraf Atölyesi Katılımcıları Belgelerini Aldı

Fotoğraf Atölyesi Katılımcıları Belgelerini Aldı
18.03.2013
A+
A-

fotograf-atolyesi-katilimcilari (1)

Kent Belleği “Temel Fotoğraf Eğitimi” Fotoğraf Atölyesi katılımcıları katılım belgelerini aldı.

Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği tarafından düzenlen ve Eğitmen Barış Barlas tarafından verilen temel fotoğrafçılık eğitimleri 23 Ocakta başladı.

2 grup halinde eğitim alan katılımcılar 6 hafta teorik, 1 gün uygulamalı eğitimin ardından katılım belgelerini düzenlenen törenle aldılar.

Kent Belleği “Temel Fotoğraf Eğitimi” Fotoğraf Atölyesi katılımcılarının çektiği fotoğraflardan oluşan sergi ise çok yakında Selçuk Efes Kent Belleğinde olacak.
fotograf-atolyesi-katilimcilari (2)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Önce bu fotoğrafaı çeken arkadaşı eğitmek gerekiyor nasıl bir fotoğraf bu böyle diye sormak gerek? Gerçi bu kent belleğinde çalışan arkadaşların ne iş yaptığını ben hala anlamış değilim Yusuf bey hariç o gayet başarılı bir abimiz.

    1. SİTE YÖNETİMİNDEN dedi ki:

      Merhabalar sayın okuyucu Biz yorumun üzerimize düşen kısmını cevaplayalım, fotoğrafın orjinalinde dikey bir fotoğraftı iki resimde fakat biz sitede yatay olan fotoğrafları kullandığımız için resmin bazı yerlerinden kesmek kırpmak zorunda kaldık, bu sebepten dolayı fotoğrafta eğer bozulma olmuşsa bu bizim yüzümüzdendir. Çeken ile alakalı bir sorun yok yani sayın okuyucumuz.
      Saygılar.

      1. vatandas dedi ki:

        Yok sizden kaynaklanmıyor.orjinal fotolar belediyesitesinde var zaten o fotoğraflari görerek yazdım yorumumu.

  2. Onur Meler dedi ki:

    Merhaba Sn. Vatandaş,
    Bahsi geçen fotoğrafları ben çektim. Söylemiş olduğunuz eğitimi ben zaten aldım. Sanırım sizin o bilginiz yok ki sırf fotoğrafı,fotoğrafçıyı yada yapılan işi kötü yönde eleştirmek için yazmışssınız. Yapmış olduğunuz yorum bunu gösteriyor.
    Öncelikle sizi tanımak isterim. İsim ve soyisminizle yorum yaparsanız en azından kendinize olan güveninizi göstermiş olursunuz.
    Lütfen fotoğraftaki hatalardan bahseder misiniz?

  3. Bld. Basın Bürosu dedi ki:

    Vatandaş rumuzlu arkadaşımızın fotoğraflarla ilgili eleştirilerini dikkate alıyoruz.Eleştirilerinizden ders çıkarmaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz

  4. Hayri Padak dedi ki:

    Bu etkinliği düzenleyen Selçuk Kent Belleği’ne teşekkür etmek varken anlamsız eleştirilere hiç gerek yok. Başta Barış bey olmaz üzere herkes üzerine düşeni yaptı. Barış Bey’in fotoğrafçılığa hakim bilgileri, Onur Bey’in ilgileri çok güzeldi. Bir katılımcı kursiyer olarak çok güzel bilgiler edindim. Keşke vatandaş sen de geleydin de Selçuk Kent Belleği’nin çalışmasını göreydin. Teşekkürler Selçuk Kent Belleği