site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fatma Günay Okulundan Görkemli Mezuniyet Töreni

Fatma Günay Okulundan Görkemli Mezuniyet Töreni
11.06.2014
A+
A-

fatma-gunay (5)

Selçuk Fatma Günay İlk Öğretim Okulu mezuniyet töreni Şirince de yapıldı.

Selçuk Fatma Günay İlk Öğretim Okulu 2013-2014 öğretim yılı mezuniyet törenini Şirince Artemis Restaurantta kutladılar. Fatma Günay İ.Ö.O öğretmenlerinden Melahat Bulmuş ve daha önce Şirince Taş Mektepte de görev yapmış emekli öğretmen Deniz Çakır Usbaş’ında katıldığı gece çok renkli ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Öğrenciler ve Öğretmenler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenendiler.

fatma-gunay (1)

fatma-gunay (3)

fatma-gunay (4)

YORUMLAR
  1. apasel dedi ki:

    Sayın yetkililer, Soma acısından dolayı 3 gün ulusal yas ilan edildi. Ayrıca Bakanlığın uyarıları var yıl sonu etkiliği adı altında eğlence yapılmasın diye, peki bu nedir ?