site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnaf Odası ile Universal Hastanesinden İşbirliği

Esnaf Odası ile Universal Hastanesinden İşbirliği
06.04.2013
A+
A-

kusadasi-esnaf-odasi (2)

Kuşadası Esnaf Odası ile Universal Kuşadası Hastanesi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Kuşadası Esnaf Odası ile Universal Kuşadası Hastanesi arasında, Odaya kayıtlı üyeler ve bakmakla yükümlü oldukları aile bireyleri ile oda çalışanlarının yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.

İşbirliği protokolü Kuşadası Esnaf Odası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi, Universal Kuşadası Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Barış Gürcü ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şakar tarafından imzalandı. Anlaşmanın her iki kurum içinde hayırlı olmasını dileyen Halit Şakar; Odaya kayıtlı 2000 üye ve birinci derece yakınlarına sunulacak sağlık hizmetleri konusunda işbirliği sağlandığını belirterek, “bu anlaşma ile üyelerimiz tam teşekküllü hastanede sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler. İlçemiz ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biridir. Her branşta hizmet verebilen A grubu bir hastanenin burada olması ilçemiz ve turizmimiz için de büyük kazançtır. Bölgedeki sağlık ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir yeri olan Universal Kuşadası Hastanesi’nin yöneticilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde üyelerimizi sağlıkla ilgili konularda bilgilendirmek amacıyla birlikte sağlık söyleşileri de düzenleyeceğiz. İşbirliğimiz hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Universal Kuşadası Hastanesi Başhekimi Dr. Barış Gürcü, geçen yıl hizmete açılan hastanenin bölgeye kaliteli sağlık hizmeti vermekte olduğunu söyleyerek, “ gerek bölge halkından gerekse yerli ve yabancı turistlerden ilgi görüyoruz. SGK anlaşmalı bir hastane olmamız, bölge insanımıza kaliteli sağlık hizmeti sunma fırsatı veriyor. Özellikle kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, genel cerrahi ve beyin cerrahisi gibi cerrahi alanlarda, yoğun bakım ünitelerimizle önemli ihtiyaçlara cevap verebiliyoruz. Başta Kuşadası olmak üzere Didim’den Söke’den, Samostan’dan Selçuk’tan hastalarımız geliyor. Yurtdışında katıldığımız fuarlarda ise özellikle Kuşadası bölgesini ön plana çıkarıyoruz. Bir turizm bölgesinde kapsamlı sağlık hizmeti bulabilmenin turistler için önemli bir tercih sebebi olduğunu biliyoruz. Başarılı hekim kadromuzla kaliteli sağlık hizmetini Kuşadası Esnaf Odası üyelerine de vermekten büyük mutluluk duyacağız.” dedi.
kusadasi-esnaf-odasi (3)

esenerban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.