site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ertuğrul Günay Yine Bombaladı

Ertuğrul Günay Yine Bombaladı
12.07.2013
A+
A-

ertugrulgunay

Özellikle Gezi olayları sürecinde partisine yönelik çıkışlarıyla dikkat çeken eski bakan Ertuğrul Günay bu kez Mısır politikasını çok sert bir dille eleştirdi.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Twitter hesabından Mısır’da yaşanan darbe ve Türkiye’deki yansımalarını değerlendirdi. Günay, “Birileri Bosna yardımlarının hesabını veremezken,biz Srebrenica katliamı ardından binbir güçlük ve tehlikeye karşı Bosna yoluna düşmüştük. Şimdi twitterde Bosnayı anmak, Mısır’ın üstünden demokratlık taslamak kolay. Doğrusu başkasına istediğini kendi ülkene, insanına da istemek” mesajlarını paylaştı.

KARDEŞLER YAPMAYIN

AK Parti lehine söylemleriyle bilinen “Akkulis” adlı twitter hesabına da mesaj gönderen Günay, “Kardeşler yapmayın! Bu süreçte o kadar yalan söylendi ki. Artık gerginlik üreten söylemlerden bari siz kaçının. Biz bir milletiz! Yanlışı yeni polemiklerle örtmek yerine özür dilemek erdem değil midir?” dedi.

YORUMLAR
  1. Hasan DURUCAN dedi ki:

    AKP’ye ince ince dokundurarak İZMİR seçmenine yaklaşmak istiyor ! Çok ince düşünce, tezgah içinde tezgah, düşmeyelim bu tezgahlara !!!