site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emekli Astsubaylar Dayanışma Gününde Selçuk’ta Bir Araya Geldi

Emekli Astsubaylar Dayanışma Gününde Selçuk’ta Bir Araya Geldi
26.04.2013
A+
A-

emekli-astsubaylar-selcuk (1)

Her ay bir ilçede toplanan ve farklı bir ortamda aileleriyle birlikte doyasıya bir gün yaşayan İzmir bölgesindeki emekli Astsubaylara bu ay Selçuklu emekli Astsubay Abdullah Altınel ev sahipliği yaptı.

Yediuyurlar’daki “Askerin Yeri”nde sabah kahvaltısında buluşan emekli Astsubay ve aileleri, Efes Antik Kentini de gezerek, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler. 1973 Çankırı Astsubay Hazırlama Okulundan mezun olan ve Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde görev yaptıktan sonra emekli olan Astsubaylar, okul yıllarındaki birlikteliği bozmamak adına her ay aileleriyle birlikte farklı bir ilçeye konuk olduklarını, bu birlik ve dayanışmayı devam ettirdiklerini ifade ettiler.

Selçuklu Emekli Astsubay Abdullah Altınel’in ev sahipliğinde Yediuyurlar Bölgesinde bulunan “Askerin Yeri” gözleme bahçesinde sabah kahvaltısında bir araya gelen İzmir Bölgesindeki emekli astsubaylar ve aileleri, kahvaltıdan sonra Efes Antik Kentini gezdiler. Burada bol bol hatıra fotoğrafı çektiren konuk Astsubaylar, daha sonra ilçeden ayrıldılar.

Grubun İzmir temsilcileri Tuncay Sarsılmaz ve Yücel Ertuğ, bu ay kendilerine ev sahipliği yapan ve aileleriyle güzel bir gün geçirmelerine vesile olan grubun Selçuk temsilcisi Abdullah Altınel’e teşekkür ettiler.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

emekli-astsubaylar-selcuk (2)

emekli-astsubaylar-selcuk (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.