site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Spor Gol Oldu Yağdı

Efes Spor Gol Oldu Yağdı
17.12.2014
A+
A-

selcukefes-spor (1)

Selçuk Efes Spor, kendi bünyesinde hafta sonu çıktığı üç karşılaşmada rakip filelere 34 gol bırakarak büyük bir başarı elde etti. Üç karşılaşmayı da farklı kazanan Selçuk Efes Spor, ilçemizi futbolda başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

(A takım) Selçuk Efes Spor : 11
Tire Belediye Sğor : 0

(U-17) Selçuk Efes Spor : 5
Selçuk Gençlik Spor : 1

(U-14) Ödemiş Emniyet Spor : 0
Selçuk Efes Spor : 18

Amatör takım kendi sahasında oynadığı karşılaşmada rakibi Tire Belediye Spor’a büyük üstünlük kurarak 11-0 gibi farklı bir skorla galip geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını 5-0 önde kapatan temsilcimiz, ikinci yarıda 6 gol daha bularak karşılaşmadan 11-0’lık galibiyetle kapattı. 10. karşılaşmasını da kazanan temsilcimiz puanını 30’a çıkartırken, üçüncü sıradaki Çırpı Doğan Spor’un haftayı mağlubiyetle kapatması sonrası, ligin bitimine dört hafta kala grubundan çıkmayı garantilemiş oldu.

Selçuk Efes Spor un genç takımlarından (U-17) ise, ilçemizin futboldaki diğer temsilcisi olan Selçuk Gençlik Spor u oldukça üstün oynadığı karşılaşmada 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde kapatan Selçuk Efes Spor ikinci yarıda 2 gol daha bulurken, bir gol de Selçuk Gençlik Spor’dan gelince karşılaşma Selçuk Efes Spor un 5-1 üstünlüğü ile sona erdi. Selçuk Efes Spor bu galibiyet ile puanını 27’ye çıkartırken, Selçuk Gençlik Spor ise 7 puanda kalmış oldu.

Selçuk Efes Spor’un diğer alt yapı takımı (U-14) ise deplasmanda Ödemiş Emniyet Spor’u 18-0 gibi inanılması güç bir skor ile mağlup ederek, Selçuk Efes Spor haftanın en farklı galibiyetini almış oldu. Oyunun her anında rakibine büyük üstünlük kuran gençlerimiz ilk yarıyı 8-0 üstün noktaladı. İkinci yarıda 10 gol daha bulan gençlerimiz karşılaşmadan 18-0 galibiyetle ayrılarak yeni başlayan (U-14) liginde iddaasını göstermiş oldu.

Görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor kulübü başkanı Hakan Bayraklı ” Selçuk Efes Spor olarak ilçemiz adına büyük hedeflerimiz var. A takımımız bu haftaki farklı galibiyet sonrası, 4 hafta kala grubundan çıkmayı garantilemiş durumda, ancak işimiz daha bitmedi kalan maçları play-off lara hazırlık niteliğinde geçirip, play off larda da başarılı olarak Süper Amatör lige çıkmayı hedefliyoruz. Alt yapı kategorilerimizde de alınan başarılar bizi ayrıca gururlandırıyor. Çünkü bizim en önemli hedefimiz Selçuk gençlerine en iyi eğitimi vererek, onların yeteneklerini en üst seviyeye çıkartmak. Bu doğrultuda alt yapımızdaki en büyük önceliğimiz, her sene üst seviyelere donanımlı ve iyi yetişmiş oyuncular kazandırmak. Bunun doğrultusunda A takımımız üst liglere çıktığında bile, takımımızı Selçuklu gençlerimizden oluşturacağız. Şuana kadar her şey isteğimiz ve planlarımız doğrultusunda gidiyor. Mehmet hocamıza ve Orhan hocamıza verdikleri emekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz çalışmaya devam ederek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Selçuk Efes Spor’u tüm kategorilerde gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyor ve devamını diliyoruz.

selcukefes-spor (1)

selcukefes-spor (2)

YORUMLAR
  1. KUMPAS35 dedi ki:

    Herzaman heryerde En Büyük Selçuk Efes Spor bekle bizi süper amatör ligi Alemin Kıralı KUMPAS 35