site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

DSP İzmir’den Son Dakika Bombaları

DSP İzmir’den Son Dakika Bombaları
17.02.2014
A+
A-

DSPİZMİR

Yerel seçim öncesi atağa geçen Demokratik Sol Parti ilçelerde yaptığı transfer harekatı ile adaylarını belirlerken son hamleyi Foça’da yaptı. CHP eski İlçe Başkanı aday adayı Osman Mert partinin adayı oldu. DSP, Çeşme’de Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Çiğli’de Belediye Başkanı Metin Solak ile görüşmeleri son noktaya getirdi.

CHP’de adayların açıklanmasından sonra yaşanan kriz devam ederken harekete geçen Demokratik Sol Parti atak üstüne atak yapıyor. Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün, Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran, Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, CHP Parti Meclisi eski Üyesi Semra Aksakal gibi isimleri transfer eden parti bu kez Foça’dan saflarına bir ismi kattı. Parti, CHP’de uzun süre ilçe başkanlığı yapan aday adayı Osman Mert’i aday yaptı. Mert, DSP’nin Foça Belediye Başkanlığına aday gösterdiği kişi oldu.

Seçimlere farklı bir boyut kazandıran DSP, listelerin Yüksek Seçim Kurulu’na sunulmasına kısa zaman kala diğer ilçelerdeki temaslarını da arttırdı. Çiğli’de Belediye Başkanı Metin Solak ile görüşen parti Çeşme’de Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu  ile de büyük oranda anlaşma sağladı. Henüz taraflar son kez bir araya gelmedi fakat ilçelerde seçime etki edecek kararların alınmasına kısa zaman kaldı. DSP Genel Merkezi’nin de yakından takip ettiği çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.

EKİP GÜZEL ÇALIŞIYOR
Görüşmelerin sürdüğünü, partiye katılanların arttığını ifade eden İl Başkanı Selçuk Karakülçe, “Ekip arkadaşlarımız büyük bir özveri ile çalışıyor. Muhteşem bir performans sergiliyoruz.  Genel merkezimiz başta olmak üzere ilçelerde çok ciddi katılımlar ve istekler var. Her şey çok güzel olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.