site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

DP Selçuk Belediye Başkan Adayı MHP’ye Katıldı

DP Selçuk Belediye Başkan Adayı MHP’ye Katıldı
21.03.2014
A+
A-

img1142-6e1239be

Demokrat Parti’nin Karaburun Belediye Başkan adayı Ferhan Gök ve Selçuk Belediye Başkan Adayı Elmas Vergi MHP il teşkilatında düzenlenen törenle partilerinden istifa ederek MHP’ne katıldı.

MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer’in takdimiyle düzenlenen törende basın açıklamalarını okuyan DP’nin Karaburun Belediye Başkan Adayı Ferhan Gök ortak basın açıklamalarında; “11 yıllık AKP yönetiminin ülkemizi getirdiği noktadan tek kurtuluş çaresinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu görüyoruz. Bu sebeple tüm Vatan Severlerin MHP’de buluşuyor. Buluştuğumuz MHP ülkemizi bu zor günlerden ve kötü yönetimden kurtaracak tek siyasi harekettir. Tüm Vatan Severleri yine bu saflara davet ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Murat Taşer ve ilçe belediye başkan Adaylarımızla birlikte MHP’nin zaferi için çalışacağız” dedi.

Toplantının ardından MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer MHP saflarına geçen iki adaya rozet taktı.

Taşer “ İzmir’de büyük bir güç ile ilerliyoruz. Uzak ilçelerimizden merkeze doğru büyük bir coşku var. Tüm ilçelerimizde ortaya çıkan MHP yükselişi bizi zafere taşıyacak” diye konuştu.

MHP’ye geçme kararlarının makam ve mertebe değil ülkenin içinde bulunduğu duruma tepki olduğunu belirten DP ’nin Selçuk Adayı Elmas Vergi, “Çarenin MHP iktidarında olduğunu düşündüğümüzden, makam ve mertebe egomuzun olmadığını ve sadece halka hizmet için bulunduğumuzu belirtiyoruz” dedi.
img1139-db2034e1

YORUMLAR
  1. rıfat dedi ki:

    ilginç kime sorsam mhp ye katılıyor, bir rüzgar var ama anlayamadım hayırlısı bakalım, sanırım levent görür geliyor, iki gün önce iktidar partisinin bir meclis üyesi ile konuşmuştum o da oyunu levent görür e vereceğini söyledi. Selçukta vefayı yıkacak tek kişi levent görür gibi gözüküyor

  2. arkadaş dedi ki:

    levent başkan yolun açık olsun.Akşam ki heyecanı gördüm,kadınlı erkekli tek yürek olmuşlar.saygı duyarım böylesine çünkü para dağıtılmadı ve kimse zorunlu tutulmadı.

  3. vatandaş dedi ki:

    Bir katılımda dsp den chp ye oldu.Dsp belediye başkan adayının kız kardeşi belediye kreşine müdür yrd. cısı olarak işe alındı.Böylece oylar akacak.Mevcut kreş müdiresi de çok yoruluyordu.İyi olmuş eğitim fakültesini bitiren gençlerde oya dantel işi yaparak geçimini sağlasın.

  4. arkadaş dedi ki:

    bilmez miyim,müdire hanımın işiçok zor .bir dilekçeyi bile almak nezaketini göstermiyor.Bundan sonra yardımcısı gösterir artık nezaketi.