site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Doğal gıdanın adresi: Efes Çiftliği

Doğal gıdanın adresi: Efes Çiftliği
06.12.2014
A+
A-

efes-ciftligi (1)

Tire Süt Kooperatifi ürünlerini Selçuk halkı ile buluşturan Efes Çiftliği Gıda kısa zaman içinde Selçuklu vatandaşların beğenisini kazandı. Kaliteli ürünleri Selçuklularla buluşturan mağaza hergün artan çeşitleri ile büyümeye devam ediyor.

Efes Çiftliği Gıda’da ağırlıklı olarak Tire Süt Kooperatifi üretimi olan süt ve et ürünleri yer alıyor. Ürettiği sağlıklı ve kaliteli ürünlerle bölgede bir marka haline gelen Tire Süt Kooperatifi’nin ürünlerini Selçuklu vatandaşlar da Efes Çiftliği’nden satın alabiliyorlar.

Farklı reçel çeşitleri ile de dikkat çeken Efes Çiftliği Gıda’nın el yapımı tam buğday unundan mantısını özellikle şeker hastaları tercih ediyor.

Selçukluların uğrak yerlerinden biri oldu

Onlarca doğal ve organik çeşit bulunan Efes Çiftliği Gıda da organik tarımla üretilen sebzelerin el yapımı konserveleri, doğal el yapımı yoğurt ve tereyağı, süt ve süt ürünleri, serbest dolaşan tavuk yumurtası, el yapımı reçel ve marmelatları, gıda ürünleri, gibi pek çok çeşit de bulunuyor.

Selçuk’ta şarküteri mağazacılığına yeni bir anlayış getiren Efes Çiftliği Gıda’nın işleticilerinden Figen Saçlıoğlu; “Halkımızın ilgisinden oldukça memnunuz. En kaliteli ürünleri, en temiz ortamda halkımızın hizmetine sunuyoruz. Akla gelebilecek bütün şarküteri ürünlerini ve farklı yörelere ait tatları bünyesinde barındıran işyerimizde müşterilerimize farklı lezzet deneyimlerini bir arada ulaşabilme olanağı sunuyoruz’’ dedi.

efes-ciftligi (2)

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Figen hanım hayırlı olsun ALLAH iş karşılığı versin sana .ve tüm esnafımıza- kalite hijyen damak zevki diyorsanız EFES ÇİFTLİĞİ gıdaya uğramanızda fayda vardı diyorum