site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Davutoğlu’na yakın isim rapor için Selçuk’ta

Davutoğlu’na yakın isim rapor için Selçuk’ta
05.08.2015
A+
A-

zeynel-baloglu (1)

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu İzmir’e geldi. Partinin uzun süredir sorun yaşadığı Selçuk’ta ziyaretler ile çalışmalara başlayan Baloğlu’nun İzmir teşkilatı ile ilgili çalışmalar yapacağı öğrenildi. Baloğlu, aralarında eski milletvekilleri ve partililerin de olduğu isimler ile görüşerek rapor hazırlayacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’na partide en yakın isimler arasında yer alan Teşkilat Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu İzmir’e geldi.

Baloğlu’nun ilk durağı Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve meclis üyelerinin kriz yaşadığı Selçuk ilçesi oldu. Baloğlu partililerle görüşürken Belediye Başkanı Bakıcı’yı da makamında ziyaret etti. Ziyarete, İlçe Teşkilatı yöneticisi Ali Kireç de eşlik etti. Baloğlu’nun ilçede Bakıcı ile sorun yaşayan bazı isimlerle de bir araya geldiği öğrenildi.

zeynel-baloglu (2)

YORUMLAR
  1. yılmaz dedi ki:

    en iyisi mi zeynel başkan hiç bunlarla uğraşma sen. bağımsız ol selçuk arkandan yürüsün. ama ne var ki bunlar kendi oyu sanıyorlar bu oyları. biz oyu sana verdik partiye değil.

  2. doğrucu dedi ki:

    Bravo Şaziye doğru demişsin hemde açık açığa keşke herkes senin kadar açık hareket etse…

  3. Anonim dedi ki:

    akparti deysen ak partili gibi hareket edeceksin chp li gibi değil efendi.

  4. Anonim dedi ki:

    helal olsun ali abii al ifadeyi

  5. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Ali kireç sorarım geçen dönem neredeydin şimdi yöneticiyim diyorsun geç bunları geç sizin döneminizde oy potansiyaliniz ne idi çıtayı 2009 seçimlerinde biz yükselttik biz o oylar akp nin değil selçuk için birlik beraberlik içinde yatırım olsun diye verildi nerdeeeeeeeeeeeee iş aş proje üretin uzun uzun gezmekle lafla peynir gemisi yürümez başkan sizinde yeter deyip elinizi masaya vurmanızın zamanı geldi geçiyor aklınızı başınıza alın içerideki bazı dibinizi oyan yüzünüze gülen kişeri ayıklamanız.da fayda var tabi karar sizin acımayın acınacak hale düşersiniz

  6. Apasel dedi ki:

    Ali Kirecin yüz ifadesine baksana, ne ifadesi alacak, sanki kendisi ifade veriyor

  7. Anonim dedi ki:

    Ali kireç Sema ablanla birlikte 7 Hazirandaki iki misli oy kaybının hesabını verirsin artık.Şunu kafanıza sokun yerel seçimlerde aldığınız oylar Zeynel Bakıcıya verilmiştir. Hala daha Zeynele artistlik yapıyorsunuz. Selçuk sol gürüşlüdür ve hep öyle kalacaktır.