site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’den İzcioğlu’na “bir daha düşünün” çağrısı

CHP’den İzcioğlu’na “bir daha düşünün” çağrısı
28.11.2014
A+
A-

sebahattin-izcioglu-haber

Geçtiğimiz yerel seçimde CHP aleyhine çalıştığı iddiasıyla il Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve daha sonra kendi isteğiyle partiden istifa eden Sebahattin İzcioğlu’na CHP Genel Merkezi’nden “bir daha düşün” çağrısı geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzasıyla İzcioğlu’na gönderilen mektupta “İstifa mektubunuzu üzülerek okudum. Öncelikle bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ederim. Kimi partililerin ve yöneticilerin bize göre olumsuz davranışlarının sonucu partiye küsmek olmamalıdır. Hele ki kurtuluş savaşı vermiş ve bir imparatorluğun küllerinden modern bir cumhuriyet kurmuş olan ve daima kendisini yenilemiş bir partinin mensuplarının ,geleceğe olan inancını yitirmeden, her koşulda ülkesine ve partisine hizmet etmeye devam etmesi gerektiği kanısındayım.Bu düşüncelerle istifa talebinizi bir kere daha gözden geçirmenizi rica eder,bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim”

Selçuk’ta uzun yıllar siyaset yapan ve ilçenin köklü iş adamlarından olan Sebahattin İzcioğlu’nun Genel Merkez’in çağrısına ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. Bu gelişme siyasi kulislerde İzcioğlu’na iadei itibar olarak yorumlandı.

S.İZCİOĞLU

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Genel Merkez şaşırtmadı..

  2. Anonim dedi ki:

    Yıllarca halka tepeden bakanlar iyi bakın,Selçuk’a sosyal demokrasiyi itip kaktığınız bu adamlar getirecek unutmayın.

  3. Fenomenin.... dedi ki:

    Sosyal demokrasi… ve tepeden bakanlar+ bunlar… ilahi anomim..:)

  4. anonim dedi ki:

    Genel merkez bu kadar önemli bir şahsiyetten vazgeçemedi.Diğer mezarcılar yönetime getirildiğine göre bu önemli şahsiyetin dönmesinde mahsur yok.15 yıllık belediye başkanlarına 5 dakkika konuşma izni vermeyenler gereğini yapar