site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ceyhanlı Öksüz ve Yetim öğrenciler Selçuk’u Ziyaret Etti

Ceyhanlı Öksüz ve Yetim öğrenciler Selçuk’u Ziyaret Etti
23.11.2012
A+
A-

Ceyhan da faaliyet gösteren (CEYTED) Ceyhan Tut Elimi Derneği tarafından düzenlenen ilçedeki farklı okullarında öğrenim gören takdir ve teşekkür almış öksüz ve yetim öğrenciler sosyal, kültürel ve tarihi bilgilerinin geliştirilmesi amacıyla Konya, Aydın , İzmir ve Denizli illerini kapsayan bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Bu kapsamda ilçemiz ören yerlerini gezmeye gelen CEYTED derneği Başkanı Aynı zamanda Ceyhan Kaymakamının eşi olan Serpil Karakuş,  dernek üyeleri ve öğrenciler,  Maket Köyü, Meryem Ana Evini, Efes Antik Kentini ve Şirince’yi ziyaret ettiler. Misafirleri Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı,  Meryem Ana Evinde Karşıladılar ve onlara ziyaret boyunca eşlik ettiler. Selçuk’un tarihi güzelliklerinden oldukça etkilenen dernek üyeleri ve “çocuklar buraya iyiki gelmişiz Efes’e ve Şirince’ye hayran olduk”  dediler. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı da Sizleri bu kısa sürede mutlu edebildiysek ne mutlu bize, sizleri yazın daha yoğun bir programda uzun süreli gezdirmek isterdik, Selçuk’un gezilecek görülecek yeri çok, dedi.

Dernek üyeleri ve öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Boyacı ve eşi Havva Boyacı siz bizim geleceğimizsiniz sizlerle gurur duyuyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz diyerek, duygulu sözlerle vedalaştılar.

YORUMLAR
  1. Rasim dedi ki:

    öksüz ve yetim öğrencilerin ilçemizde misafir edilmesi ve onlara gereken önemin verilmesi beni haberi okurken çok mutlu etti onlarda bu hayatın gercekleri