site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çamlık’ta “Sevgiyle El Ele” Konserine Büyük İlgi

Çamlık’ta “Sevgiyle El Ele” Konserine Büyük İlgi
14.04.2014
A+
A-

camlik-seygiyle-elele (2)

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğince düzenlenen “Sevgiyle El Ele” etkinliği, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğunun konserine sahne oldu.

Kısa bir süre önce kurulan Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğinin birincisinin düzenlediğini ve bundan sonra geleneksel hale dönüştürülmesi planlanan “Sevgiyle el ele” etkinliği Çamlık mahallesi sakinleri ve Selçuklular tarafından büyük ilgiyle izlendi. Etkinliğe katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Çamlık mahallesinin kalkındırılması adına belediye olarak her türlü desteği verecekleri sözünü verdi.

Çamlık Tren Müzesi karşısındaki alanda gerçekleşen etkinliğe, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, TUGİNG Ege Şube Başkanı Musa Turan, Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Başkanı Kadir Zünbül, Dernek Danışmanı ve Projeler Yazılımcısı Gökhan İlhan, etkinliğe sponsorluk eden Farkon İletişim yetkilileri, Çamlık Mahallesi Muhtarı Nazmi Yener Özmener, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Dr. Bakıcı: Çamlık’ın bir marka olarak öne çıkmasını arzuluyoruz

Yapılan etkinlik ve derneğin amaçları ile faaliyetleri hakkında konuşmaların yapıldığı etkinlikte ayrıca Selçuk’un yeni seçilen Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı da bir konuşma yaparak Çamlık halkını sevindirdi. Yapılan bu etkinliğin önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı, “Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği çok önemli bir görevi üstlenmiş durumdadır. Bu görev Çamlık’ın salt kültür açısından gelişimi değil, Çamlık’ın aynı zamanda ekonomik, mali ve sosyal anlamda gelişimiyle ilgilidir. Çamlık’ın bir marka olarak öne çıkmasını arzuluyoruz. Dolayısıyla bu görev genç arkadaşlarımızın bizlere sorumluluk yüklemesiyle de eşanlamlı olarak görüyorum. Onların ortaya koyacağı projeler, değerli Muhtarımızın ortaya koyacağı projeler ve Çamlık’ın önde gelen kıymetli işadamlarının ortaya koyacağı projeleri ile biz Çamlık’ın en iyi şekilde harekete geçmesini ve bulunduğu değerin çok daha üzerinde bir marka olarak ortaya çıkmasını sağlayacağız. Genç arkadaşlarımız bu irade içerisindedir. Çamlık’ta bu irade içerisindedir ve onlarda bu irade olduğu müddetçe biz de o iradeye iştirak eder ve Çamlık’a gerekli yatırımı yaparız” müjdesini verdi.

Etkinliğin “Sevgiyle El Ele” temasına da değinen Başkan Bakıcı, “sevgi kelimesinin geçtiği her yerde güzellik vardır. Bizler sevgiyi tekrardan inşa ediyoruz” diyerek etkinliği düzenleyen yetkililere teşekkür etti.

Şiirler Ayakta Alkışlandı

Müjdet Demir’in okuduğu “Bayrak” şiiri ve İstiklal Marşını Okuma yarışmasında birinci olan Cevriye Çetindağ’ın kendi duygularıyla okuduğu İstiklal Marşı tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı. Çamlık Halk Oyunları ekibinin zeybek gösterileri etkinliğe renk katan ekip oldu.

Sanatçılardan Muhteşem Türküler

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğinin düzenlediği “Sevgiyle el ele” etkinliğine büyük destek veren İzmir Devlet Senfoni Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Sanatçıları, birbirinden güzel türküleri ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Sanatçıların seslendirdiği türkülere Selçuk’un yeni Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı da zaman zaman eşlik etti.

ÇÇG Kültür Derneğine ve etkinliğe katkı sağlayanlara plaketlerin verilmesiyle devam edilen programda yeni seçilen muhtarın önceki muhtara plaket sunması da geceye ayrı bir renk kattı.

Zünbül: Herkese teşekkür ederiz

Birincisinin düzenlendiği bu etkinliğe katılan herkese teşekkür eden ÇGG Kültür Derneği Başkanı Kadir Zünbül, derneğin asıl kuruluş amacının Çamlık’ı hareketlendirmek, Çamlık’ın güzelliğine güzellik katmak, vatandaşları birbirleriyle kaynaştırmak ve insanları birbirleriyle kardeş sevgisi havasına sokmak olduğunu söyledi. Bu nedenle böyle bir etkinliği düzenlediklerini, birincisinin yapıldığı bu etkinliği her yıl geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini ifade eden Zünbül, bu konuda derneğe katkı sağlayan tüm işadamlarına ve yetkililere, etkinliğe gösterilen ilgi için de Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya teşekkür etti.
camlik-seygiyle-elele (1)

camlik-seygiyle-elele (3)

camlik-seygiyle-elele (5)

camlik-seygiyle-elele (6)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    önceleri tarafsız gibi gözüken bu dernekte siyasete alet olmuştur, akp seçimi kazandığı akşam selçukta ki kutlamalara katılan dernekçiler sizinde inandırıcılığınız kalmadı artık malesef. oysa ki biz size güvenmiş inanmıştık.

  2. Mervan TOPAL dedi ki:

    Köyümüzde yapılan bu güzel etkinlik için emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Bu etkinliklerin devam ettirilmesini ve böyle etkinlikere siyaset gözü ile bakılmamasını temenni ederim.Çünkü insanlar emek vererek köyümüze bu şenliği yaşatmışlardır.

  3. K.Çoraklı dedi ki:

    Gerçekten helal olsun Çamlık Genç Girişimciler Derneğine…Demek ki insanlar bir araya gelip,emek koyup bir sinerji yaratınca ortaya birşeyler çıkıyor.İnanıyorum ki Çamlık insanı bu etkinikler ile daha mutlu ve umutlu olacak,o eski canlı ve verimli günlere tekrar kavuşacaktır.Selçuk belediye Başkanı’nın da Çamlık adına güzel mesajları umut verici.Bu enerjinizi kaybetmeyin,dağıtmayın ve her geçen gün mücadelenize birşeyler daha katın.Bu kadar güzel bir köy(mahalle) hakettiği günlere ve değere mutlak surette kavuşacaktır.Emeklerinize sağlık.Allah yardımcınız olsun…..

  4. selam dedi ki:

    dernek çalışnalarını kutluyorum anonim yazıcısı arkadaşada burdan şunu demek isterim..yazık günah..tüm siyasi partiler ordayd. ama dam belediye başkanı olmuş gelmesinmi arkadaş.

  5. emel dedi ki:

    tebrikler kadir abiye gökhan beye..ve yönetime..