site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çamlık’ta Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu

Çamlık’ta Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu
13.06.2014
A+
A-

camlik-genc-girisimciler (4)

Selçuk Çamlık Mahallesi Muhtarlık Binası düğün salonunda Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği tarafından ilçe genelinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu.

Final karşılaşmalarını izlemek üzere Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Hasan Ali Albeyoğlu, Çamlık Köyü eski muhtarı Mehmet Eryıldız, Torbalı Özbey İlkokulu Müdürü Nuri Gökgöz ile Çamlık Genç Girişimciler Kültür derneği yöneticileri hazır bulundu.

Pazartesi günü başlayan turnuvada 20 yaş üstü ve 20 yaş altı olmak üzere toplan 120 sporcu katıldı. Turnuvanın ilk maçı Dernek Başkanı Kadir DÜZGÜN ile Torbalı Özbey İlkokulu Müdürü Nuri GÖKGÖZ arasında oynandı.

20 yaş altında final Ahmet CANYILDIZ ile Anıl ÇOŞKUN Üçüncülük maçında da Benan Düzgün ile Çağatay Ulu, 20 Yaş Üstünde ise final Aydın Başaran ile Recep Minas, Üçüncülük maçında da Toykan Gökgöz ile Tufan Arıkan arasında oynandı. 20 Yaş altında Ahmet Canyıldız birinci Anıl Çoşkun ikinci Benan Düzgün üçüncü Çağatay Ulu dödüncü 20 yaş üstünde Aydın Başaran birinci Recep Minas ikinci Tufan Arıkan üçüncü, Toykan Gökgöz i dördüncü oldu.

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Başkanı Kadir DÜZGÜN yaptığı açıklamada “ Biz sevgi ve girişimciliği birleştirip bir misyon ortaya koyduk. Ben ve yönetimde bulunan, Dernek Başkan yardımcısı Mehmet Özdemir, Mustafa Demir, Ömer Baba, Emine Özsavran, Nurcan İzmir ve Esat Gökmen’le birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu turnuvada da Çamlık Mahallesinde masa tenisini yaygınlaştırmak ve sevdirmek ve ilçe içersinden yarışmaya katılan sporcu kardeşlerimizi mahallemizi tanıtmaktı. Bunu başardık. İlerleyen zamanlarda farklı etkinliklerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler inanıyoruz ki iyi insanlar bir arada olunca iyi ve güzel şeyler meydana geliyor. Bizde bunu ekip olarak başardık.

Bizim bu güne kadar yaptığımız etkinlikler bizim için değil gençlerim için geleceğimiz olan çocuklarımıza bir sermaye bırakmak adına idi. Gençlerimize ve çocuklarımıza bir kelime ya da spor adına küçük bir beceri kazandırdıysak ne mutlu bizlere onlar topluma vatana ailesine kültürüne bağlı birer birey olarak yetiştirmek ve onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak.

Bu turnuvanın yapılmasında bize destek olan, Çamlık Mahalle Muhtarına Torbalı Özbey İlkokulu Müdürü Nuri Gökgöz’e Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin KILIÇ’a Dernek yöneticilerine ve katılan tüm sporcu kardeşlerime ve ayrıca Masa Tenisi turnuvasında Sponsorumuz olan Başterziler ve Çulhacıoğluna çok teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva sonunda 20 yaş üstünde birinci olan Aydın Başaran’ın kupası ve bisiklet ödülü Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel BAKICI tarafından verildi. Belediye Başkanı Dr. Zeynel BAKICI “ Göreve geldiğimden buyana inanın kı Çamlık Mahallesindeki bu genç Girişimciler Kültür Derneğinin hızına yetişemiyorum. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Bu genç girişimci kardeşlerime Selçuk Belediyesi olarak her konuda destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Birincilik kupasını ve ödülünü alan Öğretmen Aydın Başaran Bisiklet ödülü Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğine İhtiyacı olan bir öğrenciye verilmek üzere bağışladığı söyledi ve büyük takdir topladı.

HABER: Mehmet Uyaroğlu

camlik-genc-girisimciler (1)

camlik-genc-girisimciler (2)

camlik-genc-girisimciler (3)

camlik-genc-girisimciler (5)

camlik-genc-girisimciler (6)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği gençlerine sahip çıkıyor.Selçuk’ta herkesin örnek alması gereken bir çalışma.Katkı sağlayanlara teşekkürler.