site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediyeden Şirince’ye Yol

Belediyeden Şirince’ye Yol
19.07.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Meclisi Temmuz ayı ikinci oturumundan Şirince yollarının yapımı kararı çıktı.

Şirince Köyü muhtarlığından gelen talebi değerlendiren Selçuk Belediyesi Meclisi, Şirince Köyü Elemen içi ve Beylik içi mevkiinde bulunan yaklaşık 3 kilometre yolu asfaltlama kararı aldı. Yağmur nedeniyle bozulan ve bu nedenle çiftçileri mağdur eden arazi yolları Selçuk Belediyesi tarafından asfaltlanarak düzeltilecek.

Yasaya göre Selçuk Belediyesi’nin görev alanına girmeyen bu yolu yapmak öncelikli olarak İl Özel İdaresi’nin görevi. Ancak 5393 sayılı belediye kanunda kamu yararına olan bu işlerin meclis kararı ile belediyeler tarafından üstlenilebileceği ifade ediliyor. Buna bağlı olarak pek çok çiftçinin mağduriyetini giderecek bu çalışmayı Selçuk Belediyesi yürütecek. Çok kısa sürede ihaleye çıkılacak asfaltlama çalışmasının kış aylarına kadar tamamlanması planlanıyor.

Selçuk Belediyesi Basın Bürosu

YORUMLAR
  1. Pamucak dedi ki:

    Zeytiköy Alaman Boğazı yolunun da yapılmasını istiyoruz.

  2. 10.köy dedi ki:

    Şirincenin geliri ilçemizin gelirinden 2 kat fazla.neden kendi yollarını kendileri yapmıyor.Selçuk’umuzun mahalleleri köstebek yuvasına dönerken sayın başkan bunları görmüyormu ?Gerçi başkanımızın geçtiği yollar cillop gibi.Başkan şöyle mahallelere çıkayım dediği yok.seçim zamanı gelişnce nasıl gelecek o yerlere çok merak ediyorum…(kimseye bir art niyetim yok)