site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye Başkanı Bakıcı ÇYDD Kampını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Bakıcı ÇYDD Kampını Ziyaret Etti
24.07.2014
A+
A-

cydd_2

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından yaz aylarında ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen genç katılımcılarıyla düzenli ve planlı olarak yürüttüğü gençlik kamplarından bir yenisini 19-25 Temmuz 2014 tarihleri arasında Pamucak’ta başlattı.

Türkiye’de ki 50 Şubesinden gelen Gençler ÇYDD Merhum Genel Başkan Yardımcısı Türkel Minibaş’ın adının verildiği Türkel Minibaş 9. Gençlik Yaz Kampı’nda buluştu. Çağdaş Gençlik Merkez Birimi ve ÇYDD Selçuk Şubesi işbirliği ile düzenlenen yaz kampına Türkiye genelinden yaklaşık 115 gönüllü öğrenci katıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı gençlerle buluşmak için kampa ziyarette bulundu. Kampa girişte ÇYDD Selçuk Şubesi Başkanı Metin Çıtak ve gençler tarafından karşılanan Başkan Bakıcı burada gençlere hitap ederek istek ve taleplerini dinledi.

GENÇLER KAMP KOŞULLARINA UYUM SAĞLAYACAKLAR

Pamucak Kamp alanında gerçekleşmekte olan yaz kampında gençler bu sayede Selçuk’un tarihini, doğal güzelliklerini, denizini ve havasını tanıma fırsatı buldular. Toplam Bir hafta sürecek kamp boyunca çadırda kalan gençler, hazırladıkları sunumları arkadaşları ile paylaşıp tiyatro ve çeşitli konserler hazırlayarak kamp akşamlarında sahneleyecekler. Gençler ayrıca çeşitli atölyeler ile takım çalışması yapacak olup proje hazırlayacak ve turnuvalar düzenleyecekler. Ayrıca Kampa katılan Gençlere Selçuk Efes Antik Kenti ve Çevresi ile ilgili tanıtıcı bilgiler verilerek alanda geziler düzenlenecek.

Selçuk’un sıcağında yoğun bir programla verimli bir kamp geçirecek olan gençler, dayanışma ruhu ile kampta yürütülen çalışmaları dayanışma içerisinde gerçekleştirecekler. Aralarında görev dağılımı yapan gençler, kamp düzeni, temizlik düzeni, yemek dağıtımı gibi işleri de kendileri yürütecek.

BAŞKAN BAKICI GENÇLERE DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ İFADE ETTİ

Başkan Bakıcı gençlere istinaden yapmış olduğu konuşmasında ; ”sevgili gençler ben bir üniversite hocasıyım. Belediye Başkanı olarak bir ilçeye hizmet etmek onurlu bir görevdir. Bu görev anlayışı içerisinde sorumluluğumuzu yerine getireceğimizi düşünüyorum. Dolayısıyla bu sorumluluk anlayışının öncelikle bizler tarafından altının çizmek istiyorum. Bir üniversite hocası olarak da gençlerle bir arada olmak bir ayrıcalıktır. Hayatımın yaklaşık 18 yılı Üniversitede geçti. Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulunda Yerel Yönetimler Programında Yrd. Doç. Dr olarak görev yaptım sonrada böyle bir görev kısmet oldu. Bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirme zorunluluğumuz var. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği benim hep gıptayla baktığım, önemsediğim, değer verdiğim dernekler arasındadır. Tabi ki bu derneğin üyesi olmak, dernek içerisinde faaliyette bulunmak ve her şeyden önce her kesime, her düşünceye hitap eden dernekleri desteklemek bizim görevimizdir. Biz bu anlayış içerisinde hareket etmek zorundayız. Bu zorunlulular kaldırılsa bile bizim bu derneklerle bir gönül bağımızın olduğunu bilmenizi isterim. Siz gençlerin bizim belediyemiz sınırlarında misafir olması son derece anlamlı ve önemlidir. Onun için hepinizi burada görmekten ve ağırlamaktan onur duyuyorum, Bu onur ve gururumu da Selçuk halkı adına söylüyorum” dedi.

ÇITAK: KAMPI ZİYARET EDEN İLK BELEDİYE BAŞKANI BAKICI OLDU

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Selçuk Şubesi Başkanı Metin Çıtak ÇYDD’nin Selçuk’ta yapmış olduğu yaz gençlik kamplarına bu zamana kadar bizzat katılan ve ziyaret eden ilk Belediye Başkanının, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın olması sebebiyle Bakıcı’yı kutlayarak teşekkürlerini iletti. Kampa katılan gençler Başkan Bakıcı’ya üzerinde dernek logosunu taşıyan tişört hediye ettiler.

cydd

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Vay be,Çağdaş yaşamı destekleme derneğinin kurucusu bir partinin 15 yıldır ziyaret etmediği bir kampı ziyaret eden ilk başkan yeni seçilen AKP’li başkan… CHP’nin neden seçimleri kaybettiği buradan da anlaşılabiliyor.

  2. anonim dedi ki:

    Kral öldü yaşasın yeni kral mantığı ile hareket eden insanlar tarih boyunca hep olacaktır.

  3. Demokrat başkan. dedi ki:

    Dostlarımız zaman zaman vayy Selçuk da gitti ha diyorlar.Onlara Selçuk hayatında ilk defa halkını seven,onlara ayrımcılık yapmayan,sıradan insan gibi çarşı pazarda aralarında dolaşan,belediye otobüsüne binip düğünlerine, cenazelerine katılan bir demokrat başkanla tanıştı diyorum.Çok şaşırıyorlar.Metin bey aslında acı bir gerçeği ,yıllarca sol -sosyal demokrat belediyecilik yaptık diye ortada gezinenlerin aslında elitist politikalarla halktan ve gençlerden nasıl koptuğunu vurgulamak istiyor.Yazının ana fikri budur.

    1. ANONİM dedi ki:

      Metin beye neden kızalım eleştirelimki?vatandaş Vefa ÜLGÜR’ün kaybetmesi için elinden gelen en güzel şeyleri yapmışa benziyor,kızı da belediyede çalışmaya başlamış galiba(bu aralar İzmir’de antrenmanlar yapıyormuş)daha nesi,Elitist miş şu imiş bu imiş bunlar ile kafa yormayın eğer Büyük üstat Aziz NESİN’in Paşa kim olacak dahasıda var ,ki çok sinema filimleride var,her devrin adamı olabilmekte belkide ciddi bir meziyettir.Kutlamamız gerekiyor.

  4. vatandaş dedi ki:

    Kimin cv si kimde belli değil kimler işe alınıyor,bunlar yarın herkesin önüne konur.Yeni nemalananlar ve eskiden nemalananlar aynı tencereye kaşık sallıyor.Eski başkanından deneyimlerinden faydalanılması an meselesi koş akp’li seçmen koş… yeni seçimlere!

  5. anonim dedi ki:

    İnsanların bazı yerlere gelmeyi çok isteyipde neden gelemediği belli iki yüzlü olmayacaksın dik durucaksın ama ne yapsın yazık kızının amiri ak masanın başına gelecek hani diyordunuz ya Vefa başkan bir evden iki kişi çalıştırıyor eşi çalışıyor kendi de belediyede şimdi 3 ayda bakın kimler işe girdi .Türkan saylana hayranmış senin mensubu bulunduğun parti döneminde kanser hastası kadının neler yaşadığını bizler izledik.ÇYDD ye üye olmayı düşünüyordum ama ne yazıkki göçmenler derneği gibi orayada siyaset bulaşmış yazık bu güzel ilçeme. Köy olduğundan şikayet edenler umarım mutlusunuzdur yüzlerce insanın meydanda ramazan boyunca kuyrukta ezile büzüle yemek sırasına dizildiğini görmekten hayır böyle yapılmaz sizin işiniz şov yapmak

  6. ANONİM dedi ki:

    Bu gazeteye emek verenlere teşekkür etmeden geçmeyeceğim,iyiki varsınız.Tüm dostlarıma ,arkadaşlarıma,siyaset ile ilgilenen ,ilgilenmeyen her fertin bu günlerde izlemesi gereken ,Büyük üstat,Aziz NESİN’in ZÜBÜK filmini izlemesini öneririm.Adan yüzyılın hikayesini yazmış,yerin katların en yükseğinde olsun.

  7. anonim dedi ki:

    türkan saylanın kemikleri sızlıyor