site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi’den Ülgür’e Seni Ham Yapacağız

Başterzi’den Ülgür’e Seni Ham Yapacağız
14.12.2013
A+
A-

O.BAŞTERZİ

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Osman Başterzi, Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün Cemevi açılışında yaptığı konuşması sonunda AK Parti’ye ithafen söylediği, “Seçimleri kazanmak zorundayız, bunlar gelirlerse Ham yapacaklar” sözüne cevap verdi.

Osman Başterzi yaptığı açıklamada şunları söyledi “Vefa Ülgür bir taraftan adaylık stresi yaşarken, bir taraftan da seçim stresini yaşamaya başlamış. Aday olursa zaten AK Parti’ye kaybedecek, olamaz ise zaten kaybetmiş olacak. Yani Vefa Ülgür’ü şu günlerde seçim kaybetme korkusu sarmış vaziyette. Kendisine buradan sesleniyorum, rahat olsun, korkunun ecele faydası yok. Evet 30 Mart Akşamı Vefa Ülgür’ü ham yapacağız”dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden sonra Selçuk halkının, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yıllarca hoyratça kullananlardan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden, har vurup harman savuranlardan yani kendi deyimleri ile “HAM” yapanlardan Selçuk halkı adına hesap soracağını belirtti.

Başterzi yıllardır Selçuk Belediyesi bütçesinin, yandaşlara rant sağladığını iddia ederek, “Bugün dershanelerin kapatılmamasını savunanlar, Selçuk Belediyesi Spor Kulübü üzerinden popülizm yaparak açtıkları Belediye Spor Dershanesini 840 milyar borçla iki yıl evvel batırdılar ve kapattılar” dedi. Başterzi açıklamalarına şöyle devam etti. “25 yıldır ilçemizi yöneten CHP zihniyetinin artık son kullanma tarihi dolmuştur. Bu zihniyet görev süreleri içinde belediyenin öz kaynaklarını hoyratça harcamışlar, har vurup harman savurmuşlardır. Bugün dershanelerin kapatılmamasını savunanlar, geçmişlerini analiz ederlerse, bugün tek kelime etmeye hakları yoktur. Popülizm yapmak, Selçuk halkına şirin görünmek için belediye spor üzerinden açtıkları dershanenin durumu ile Belediye Spor’u düşürdükleri durum içler acısıdır. Onlarca öğretmen yıllardır ne maaşlarını alabilmiştir, nede tazminatlarını. SSK’ya olan borç ise içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Selçuk yıllardır “Ben Yaptım oldu” mantığı ile yönetilmektedir. Hesap ortadadır. Kapattıkları dershaneden bugün Belediye Spor Derneğinin 840 milyar borcu bulunmaktadır. Bunun sorumlusu kimdir, bunun hesabını kim verecektir. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını kimler “HAM” yapmıştır. Vefa Ülgür bizleri ithafta bulunacağına önce bunları hesabını versin”dedi.

Başterzi “Halkımızın içi rahat olsun. Artık bu devir bu seçimlerde Selçuk’ta kapanacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yerde kalmayacak, halkın geleceğini çarçur edenler, yani “HAM” yapanlar bunun hesabını önce sandıkta, sonra yargı önünde verecektir” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. efesli dedi ki:

    ben onu bunu bilmem bu vefa ulguru halt edebılecek devırebılecek tek adam osman abı.dıger adaylarımız gucenmesın ama pasifler bana gore.bu vefanın hakkından gelse gelse osman abı gelır.basarılar.

  2. Anonim dedi ki:

    nasıl bir açıklama bu ham yapacakmış yahu bana tek ciddi aday levent bey gözüküyo..akp lilerin vefa ya birşey yapacağına pek inancım kalmadı..yolun açık olsun levent görür tek şansımız sen kaldın

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    yahu vefa bey uç defa seçilmis bir baskan niye strese girsin ve niye korksun ki… esas strese giren ve korku saran sizlersiniz acaba vefa bey tekrar aday olmasa da bizim is garanti olsun diyenlerdensiniz osman bey kardesim. kendine gel selçuk halkini siz ne zannediyorsunuz? yaptiginiz açiklama ile kendi kendinize HAMMMM yapmis oluyorsunuz zaten! 🙂 hadi size simdiden geçmis olsun… aman AAAaaaaaa! sagligimiz her seyden once gelir derim ben!

    1. Anonim dedi ki:

      işte üç dönemdir bir arpa boyu yol gidemeyen selçuk için yaptıklarının neticesi olarak stres sardı dörtbir yanını. esip gürlemekten başka yaptığı pek birşey yok bu ara 😀

  4. PINAR dedi ki:

    Siz birbirinizi ham yapadurun ve selçuk seçmenine aptal mı diye konuşun ondan sonra oy bekleyin, çok beklersiniz.
    Selçuk seçmeni chp ve akp nin bu kalitesiz ve çamur atan politikalarından artık bıktı.
    Siz birbirinizle kavga yapadurun MHP LEVENT GÖRÜR ile aradan sıyrılacak.
    Halk artık uyandı siz bu bayat politikalarınızdan bıktı.
    Bu seçimde dürüstlük sevgi ve onurlu duruş kazanacak MHP KAZANACAK.

  5. esnaf dedi ki:

    Helal olsun Osman kardeşim.Bunlara en iyi cevabı verebılecek tek kişi sensin.Selçuk senı bılıyor Vefa Ülgür’üde çok iyi tanıyor artık.Vefa ulgur esnafın ıcıne cıkabılecek cesaretı yok korumalarla dolaşmaya devam etsın.Sandıkta ham yapıldıktan sonrada Selçukta yasayabılecegını zannetmıyorum.Sana ınanıyoruz ve guvenıyoruz yolun acık olsun kardesım.

  6. Anonim dedi ki:

    SELÇUK UYANDI.YUMURTADAN NELER ÇIKARANLARA EN BUYUK CEVABI VERECEKTIR.DURUST BASARILI INSANLARA IHTIYACIMIZ VAR BIZIM.IZMIRDE BINALI YILDIRIM SELCUKDA OSMAN BASTERZI BALLI KAYMAK OLUR.HAYIRLISI SELCUGU DUSUNUN BU SECIM IDEOLOJILERDEN KURTULUN COCUKLARINIZI TORUNLARINIZI DUSUNUN DOGRUYU BULUN.

  7. AYSEL dedi ki:

    çamur at izi kalsın CHP AKP kavgaya devam MHP LEVENT GÖRÜR ikinizi de ham yapacak

  8. Halktan dedi ki:

    Vefa ve yandaşları paniklemeye başlamışlar 30 Mart Selçuk için önemli gün olacak Osman Başterzi seçimi kazanır halkın adamı.

  9. Selçuk dedi ki:

    Gerçekten Osman Başterzi ham yapar Vefa yı 30 Mart günü…Maddi ve manevi gücü ile Rahatlıkla kazanır bu seçimi.

  10. Selçuklu dedi ki:

    Bence Belediye başkanlığı insanlık işidir parti nın fazla önemli olmaması gerekir bizim belediyemizede dürüst insan gelmelidir Bu iş için en doğru kişi Osman Başterzidir…

  11. Soykan dedi ki:

    30 Mart’ta Osman abim belediye başkanı olur Ak parti bu seçimi alır Vefa bey…

  12. Anonim dedi ki:

    osman abim bu ilçenin senin gibi mütevazi kişilere ihtiyacı var, sen seçim olsun olmasın her zaman halk adamı oldun. ve bu partide senin maddi manevi katkın çok büyük, adaylık senin hakkındır.
    bizi solcuların eline bırakma osman abi.

  13. Anonim dedi ki:

    ya osman bey belediye başkanı olacak selçuk kurtulacak yada bu şekilde ele muhtaç olmaya devam eden bir selçuk olacak kararı selçuklular verecek.

  14. Anonim dedi ki:

    Eee osman efendi allah vere bi aday olursan iste o zaman gorucem ben seni. Bu delikanli pozlari racon ayaklari secim sonrasi nasil olucak bilmiyorum artik. Bu sefer benim bildigim vefa selcugu sana terkettirir.

  15. ccy dedi ki:

    başkan bırak yesinler kim kimi ham yapacak secim sonu görücez allah bu sefer bize nasip etsin bşkanım

  16. ali dedi ki:

    osman abi duydun mu vefa danışmanı ahmet cipliyi ham yapmış senin korkundan birbirlerine düştüler

  17. Selcuklu Damat dedi ki:

    Öncelikle tüm Selcuklu ve Selcuga gönül vermis dostlari selamliyorum
    Selcuk halki lütfen ac gözünü kullan kafani kaldir biraz yerden basini
    Bu Güzel Selcugumuzu cok daha iyi seyleri hak ediyor
    Ben aslen Selcuklu degilim Ailem Selcukludur yaklasik 25 senedeir Selcuga devamli gelir gider gelirim o yüzden her geldigimde malesef hüsran ile karsilasiyorum senelerdir Selcuga parmak ile gösterilebilecek malesef hic bir sey yapilmadi ve malesefte yapilmiyor aksine dahada kötüye gidiyor Selcuk halki bunu hic hakketmiyor esnaf kan agliyor birakin evine
    bir parca ekmek götürmeyi kiralarini bile ödeyemiyecek hale gelmislerdir buna bizhat kendim sahit oldum
    Artik bu ise son demenin zamani gelmistir Basini kaldir ve etrafina söyle bir bak oyunu ona göre ver Selcuk Selcuklularindir ve AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Osman Başterzi beyefendiye oyunuzu verinki Selcuk tekrar Selcuk olsun sevgili Selcukluler saygilarimla

  18. anonimm dedi ki:

    osman basterzimi vefa ülgürü ham yapacakmışşş az kaldı kim kimi ham yapıcak görücez osman bey

  19. iloş dedi ki:

    GÜZEL SELÇUĞA DÜRÜST ÖZÜ SÖZÜ BİR, ASİL BİR BAŞKAN YAKIŞIR ODA LEVENT GÖRÜR BAŞKASINI TANIMAM…..

  20. genç dedi ki:

    İyice soytarılığı ele aldınız.aklı selim bi allahın kulu yok mu aranızda…rakibin bile zekisiniz severiz bizler..siyaseti yapacaksanız önce genel konjonktürü okumayı bileceksiniz..ayak oyunlarıyla gerçek olmayan unsurlarla rakibe saldırmak çaresizlik ve acizliktir..Ağır olun yerinizde durun…Akp ye Selçuktan oy moy yok…biz gençleri sizin ve partiniz gibi acizler yönetemez…Kendinizi tartıp öyle çıkın siyaset arenasına..Gençleri görmezden gelenlerin Geleceğe dair hayaller kurması ahmaklıktır…

  21. Anonim dedi ki:

    Selcuklu damat senin selcuk hakkinda yorum yapma hakkin yok

  22. Anonim dedi ki:

    OSMAN ABİ SEN VEFAYI HAM YAYIM DERKEN FETULLAH SENİ HAM YAPACAK.

  23. sabıkalı dedi ki:

    ne vefa ne başterizler
    başkan zeynel