site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Ülgür Gençlerle Buluştu

Başkan Ülgür Gençlerle Buluştu
05.02.2014
A+
A-

BASKAN-ULGR-GENCLERLE-BULUSTU (2)

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, halk buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geldi. Başkan Ülgür “ Selçuk için bir fikir de sen ver” sloganlı buluşmada gençlerle Selçuk’un geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Gençlerle bir araya gelen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür salonu dolduran gençlere Selçuk Belediyesi’nin yürüttüğü Efes’i UNESCO’ya dahil etme çalışmaları, Efes’e destek yeni turizm destinasyonu Ayasuluk Kalesi projesi, Tarımsal Sanayi Alanı ve üniversite kenti olma çalışmaları ile ilgili bilgi aktardı.Ardından gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Ülgür “Selçuk’un önüne 80’li yıllarda konulmuş turizm, tarım ve hizmet sektörü ile gelişmek gibi bir hedef var. Biz de bu hedefe sadık kalarak hormonlu değil, sağlıklı gelişen bir Selçuk için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Siyasi görüşü her ne olursa olsun herkeskent için yapılanbu projeleribilmeli ve devamını sağlamalı. Burada kentimizin geleceği söz konusu. Çünkü kentler onlara sahip çıkanlarındır” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür daha sonra da salondaki gençlerin sorularını yanıtladı. Ülgür, Ömer Gözönünde’nin “Selçuk’un spor tesislerine ihtiyacı var. Bununla ilgili çalışmalarınız nelerdir? Ayrıca dutlu yol ile ilgili bir çalışma yapmayı planlıyor musunuz?” sorusuna, “Selçuk’un yeni spor tesislerine, var olanların iyileştirilmesine ihtiyacı var. Selçuk Belediyesporbize bu konuda bir rapor sundu. Bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Ayrıca Selçuk’un çok acil spor salonuna ihtiyacı var. Belediyespor bize kolay kurulabilen çok amaçlı spor salonu teklifi getirdi. Bu eksiğimizi kısa sürede tamamlayacağız. Dutlu yol konusunda da 2014 yılında İZSU bütün yollarımızı kazıyacak. O yüzden bekliyoruz.Bu çalışmalardan sonra o sorunu çözeceğiz.  Ayrıca Şubat ayının son haftasında tüm ilçe belediyeler5 yıllık yatırım programını Büyükşehir Belediyesi’ne bildirecek . 5 yıllık planımızda Aslanlı Havuz’dan başlayan son durağı Aqua fantasy olan bir tramvay sistemi önermesi var ajandamızda. Bu hizmet sektörüne cansuyu olacak projemiz kabul görürse bu kapsamda Dutlu Yolda da gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

“Belediyeye personel alımlarında kriterleriniz nelerdir?” yönündeki Ramazan Özkaya’nın sorusuna ise Başkan Ülgür, “2011 yılında 40’a yakın personel aldık. Personel alımı yaparken tamamen objektif davrandık. Türkiye’den 630 kişi müracaat etti. İlk olarak yazılı sınavlar yapıldı. Yazılı sınavı geçen arkadaşlar uluslararası insan kaynakları firması tarafından mülakata alındı. Bütün kişilik testlerine varıncaya kadar insan kaynakları firması sınav yaptı.  Mülakatı ve sınavı kazananlar işe alındı” diye konuştu.

KÜLTÜR FESTİVALİ

Mehmet Alpçetin’in Selçuk Festivali’nin gelecekler ilgili planlaması yönündeki soru karşısında Başkan Ülgür, “Selçuk’taki festivaller kimlik arayışında. Son iki yıldır festivaller ile ilgili sivil toplum örgütlerine çağrı çıkarılıyor. 3 yıldır yapılan festivaller çok kültürlülük üzerine.  Zannediyorum önümüzdeki yılda da aynı temayı işleyeceğiz.  Festivalin çerçevesini ben çizmiyorum. Ortak karar sonucu festivalin çerçevesi belirleniyor. Bizde o yönde personelimle ile birlikte festivale hazırlanıyoruz” şeklinde yanıtladı.

Töre Yiğit Akgüneş’in “Efes’in UNESCO’ya dahil edilmesi ile belediyenin gelirlerinde artış olacak mı?” sorusuna ise Başkan Ülgür, “1999 yılında çıkan yasaya kadar ören yerlerimizin gelirlerinin yüzde  40’ını alıyorduk. Bu gelir kesildi. Sadece benim dönemimde Selçuk Belediyesi’nin 375 milyon lira kaybı var. Benim belediye başkanlığım zamanında kaynak olarak kullandığım 450 milyon lira. Bu paralar Selçuk Belediyesi’nin kasasına gelecekti ve bunu kentimiz için harcıyor olacaktık. Bizim geleceğimizi çaldılar. UNESCO ‘ya sunduğumuz dosyada Efes’in gelirlerinin yine Efes için harcanması talebi var. Biz belediye olarak bu paralardan vazgeçtik. Ama Efes’in korunarak gelecek nesillere aktarılabilmesi için Efes’in gelirlerinin yine Efes’e harcanması önemli.

“SİYASAL YAŞAMIMIN EN GÜÇLÜ NOKTASINDAYIM”

Toplantının son oturumunda yerel basının sorularını yanıtlayan Başkan Ülgür tekrar aday olma sürecinden  mal varlığına kadar tüm soruları açık yüreklilikle cevaplandırdı ve gençlerden büyük alkış aldı.

Bir basın mensubunun belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde CHP’den birden fazla aday çıkması, Başkan Ülgür’ün CHP tarafından yeniden aday gösterilmesine bir milletvekilinin karşı çıkması ve Başkan Ülgür’ün üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyor olması sebebiyle yıpranıp yıpranmadığına ilişkin sorularına Başkan Ülgür şöyle yanıt verdi:

“CHP demokratik bir parti örgütü.Partide belediye aday adaylarının demokratik bir şekilde kendilerini anlatma fırsatı verdi. Bu süreç içerisinde üç dönemdir belediye başkanı olmam ve dördüncü dönemde de tekrar aday gösterilmem nedeniyle parti meclis üyelerinden bir milletvekili muhalefet etmiştir bu doğru. Fakat parti meclisi 55 milletvekilinden oluşur. Genel Başkanda parti meclisinin üyesidir. Demokratik gelenekler çerçevesinde bu karar verilmiştir. Görevim CHP’nin sosyal demokratik ve çağdaş ilkelerine bağlı kalarak kentin çıkarlarını korumak. Bu anlamda kentte yaşayan herkesin oyuna talibim. Üç dönem beni yıpratmadı aksine geliştirdi, güçlendirdi. Kente ve sorunlarına daha hakimim. Hatta şu anda rantçı politikalara karşı kenti koruma görevini tek başına üstlenmiş durumdayım. Bu bilgi birikimin olduğu için partim beni tekrar aday gösterdi.  Benim işim hep Selçuk oldu. Hep kamunun çıkarlarını önde tuttum. Hiçbir zaman kendi çevremizdeki insanların kişisel çıkarlarını korumadım. Ben şu anda siyasal yaşamımın en güçlü noktasındayım.  Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Herkesin sözcüsü, dili olacağım” dedi.

“EVİMDE ALTIN DA YOK, AYAKKABI KUTUSU DA YOK”

Basın mensuplarının mal varlığına ilişkin sorularını da yanıtlayan Başkan Ülgür “Bu konuda çok spekülasyon yapılmaya çalışılıyor. Ben çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Ama iflas ederek, mağara kovuğundan çıkarak belediye başkanı olmadım. Ben belediye başkanı olmadan öncede ticaret ve tarımla uğraşıyordum ve yanımda sigortalı 13 kişi çalışıyordu. Bir perakende satış yerim vardı.Bunun yanı sıra  gıda sektöründe toptan satış yapıyordum. Ayrıca Türkiye’nin en büyük tavukçuluk markalarından birinin Aydın’dan Çeşme’ye kadar bölge bayiliğini yapıyordum. Pınar Süt’ün Selçuk-Tire-Ödemiş-Torbalı bölge bayiliğini ve  bakkaliye toptancılığı yapıyordum. Önce çeşitli maya firmalarının alt bayilikleri yaptım. Pazar yerinde eşimin başında durduğu bir tezgâhımız vardı. Ayrıca kardeşim benimle çalışıyordu. 10 bin tavuğumun olduğu bir çiftliğim vardı. Şimdi benim ticari geçmişim bu. Biz feodal bir aileyiz. Benim işim dün de bu gün de hep babamla, kardeşimle, ailemle oldu. Şöyle bir muamele yapılıyor. Sanki ben belediye başkanı olmadan önce çok yoksulmuşum da belediye başkanı olduktan sonra zenginleşmişim. Bu doğru değil”  dedi.

“Belediye başkanı olduğumda bu işyerlerim vardı. Bu işlerimden malım mülküm olduğu gibi, borçlarım da alacaklarım da vardı. Tüm bunlar da maliyede ve bankalarda kayıtlıdır. Başkan olurken 3 kamyonum, bir panel aracım, bir otomobilim vardı. Param da,çok şükür Allaha, ne geçmişte ne de bu gün olmadı” diyen Başkan Ülgür, “Şirince’de kardeşlerimin hissesini satın aldığım aile mirası 53 metrekare bir arsam, Değirmen Boğazı’nda kardeşimle ortak 7 bin 400 m2 dağlık bir zeytinlik ve onun bitişiğinde 10 bin 400 m2 bir zeytinliğim var. Bu yıl Atatürk Caddesi’nde 35 bin TL banka kredisi ile eşimin ailesine ait bir dükkânı satın aldım. Bir evim bir de eşime ve bana ait 2 kooperatif hissem var. Aylık gelirim 10 bin 500 TL. Ayrıca bin lira emekli maaşım ve kardeşimle yaptığım zirai faaliyetlerinden gelirlerimiz var. 21 tane de ineğim var. Bunun dışında da Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne 52 bin, Ziraat Bankası’na 82 bin ve Yapı Kredi Bankası’na 35 bin kredi borcum var. Yani param da yok. Evimde altın da yok, ayakkabı kutusu da yok. Para sayma makinesi hiç yok” sözleri salondan büyük alkış aldı. 

“SELÇUK’UN BEKÇİSİYİM”

“20 yılı aşkın Esnaf Kefalet ve Belediye Başkanlığım sürecinde ortalama 600 trilyon bütçeyi yönettim. Ben ticaret yaparken ahlaklı bir tüccarım. Belediye başkanlığı yaparken de ahlaklı bir başkanım. Bizim ocağımıza eğri odun girmez. Bunlar toplumun hafızasında” diyen Başkan Ülgür, bir gazetecinin “eşiniz dördüncü dönem aday olmanıza karşı çıkmadı mı?” sorusuna “Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Eşim de bu bilinçte. Bu bir görev ve bu görevden kaçamayız. Ayrıca rantı bu kadar yüksek Selçuk’a merkezin yoğun bir biçimde saldırdığı bu dönemde kendimi bu kentin bekçisi gibi hissediyorum. Bizim kadrolarımız bu kentin bekçisi. Bu dönem de bu bekçiliği sürdürmekten başka seçeneğim yok” diye konuştu.
BASKAN-ULGR-GENCLERLE-BULUSTU (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. yasin akbaş dedi ki:

    Hizmetler güzel ancak eksik belediyenin kuşadası belediyesinin olduğu gibi 24 saat danışma hattı varmı…yada belediye wep sayfasında şikayet sorun veya memnuniyet bölümü varmı ..ben cevabını vereyim uzun uzun aramalardan sonra bir yerlerde var..amma şikayetini yaz gönder cevap alabilecekmisin….maalesef ..3 kere şikayet maili attım ..ilgilenen olmadı….

  2. Anonim dedi ki:

    Bravo gençlere personel alımında başkandan iş istememişler.Çünkü iş isteseler işe cip gibi lüxs araçla gitmek gerekir.Onlar önce cip alsın ondan sonra iş istesin.

  3. svm dedi ki:

    tereddütlerim vardı ve bu konularda çok aydınlatıcı bir toplantıydı.şahsım adıma çok olumlu geçti.çok samimi ve içtendi.hazırlayanlara ve başkana teşekkür ederim

  4. Bay doğru dedi ki:

    En önemli soruyu bir kız arkadaş sormuş ; bu seçimde insanlar sizemi yoksa Chp yemi oy verecek diye zaten her seçim Chp ye oy verilmiyormu ?Chp Partisinin ve yüce Atatürk’ün isminden prim yapılarak seçimler kazanılmıyormu? ne yazıktırki insanlar ilçemize hizmet edecek heryönüyle gelişmesini sağlayacak kişileri seçmeyi değil ideolojik düşünmeyi seçiyor ve kaybeden yine ilçemiz ve içinde yaşayan halka oluyor .15 yıldır yaptıklarınız yapamayacaklarınızın garantisidir başkan

  5. Evrim YILDIZ dedi ki:

    İki üniversite bitirdim.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Bankacılık okudum.Belediyenin açtığı sınavlara evraklarımı hazırlayıp başvurdum.Fakat Belediyeden gelen ve benim belediyedeki alınacak kadrolara uygun olmadığımı bildiren yazıya çok şaşırdım.Daha sonra yapılan sınavlarda hiç de objektif davranılmadığını işe alınan kişilerin bir çoğunun tanıdık,varlıklı kişilerin çocuklarının olduğu,başkanımızın dediği gibi objektif davranılmadığını gördüm.Başkanım eğer objektif davranıldığını söylüyorsa lütfen kazanan ve daha sonra kadroya alınan personelin adlarını kamuoyuna açıklasın ki bizler de hakkımızın yenmediğini,gerçekten bu kişilerin haklarıyla sınav kazanan, tanıdık çevrelerin çocukları olmadıklarını görelim.Yaptığınız bu haksızlık bizi demokrasi,aydınlanma ve Atatürk yolundan uzaklaştırır mı Asla !! Çünkü biz Atatürk’ten haksızlıklara karşı çıkmayı,sadece doğruları söylemeyi öğrendik…

    1. Ali Erdal Taştan dedi ki:

      Burada eleştiri yapan hiçbir erkek adını yazmamış korkudan.helal olsun o iki kızımıza.Biri Atatürkçü Evrim yıldız hem de adam gibi Atatürkçü.Diğeri Ayşe şanlı kürt ,korkmadan söylemiş kürtlerin yok sayıldığını.Başkanın yerine olsam bu iki genç kızımızı çağırır kutlardım.gençlik böyle yiğit ve mert olmalı,arkadan konuşmamalı diye.Yalakalara ders olsun diye ikisinide işe alırdım.

      1. Halkın sesi dedi ki:

        Biz onlarız,yüzleriz,binleriz ,biz halkın sesiyiz ,yalaka konusuna gelince anlamına bak ve bir daha düşün istersen ,kim daha çok uyuyor o tarife, enazından biz kimseyi savunmuyor ,başkalarının avukatlığına soyunmuyoruz .Biz yapılan güzel şeyleri alkışlar ama olumsuzluklarıda yeri gelince eleştiririz

  6. GENÇLER LEVENT DİYOR dedi ki:

    merak etme vefa efendi yine selçuk gençleri seni bu koltuktan edecek, şurda 55 günün kaldı sefasını sür.
    ben yüzlerce genç ile konuştum seçimde oyun kime diye sordum, çoğu aynı cevabı verdi. Abimiz adayken başka bir aday düşünemeyiz dedi. Sonrada dediler ki Levent Abimiz hep bizimle birlikte idi.
    Biz de onun yanındayız diyorlar

  7. anonım dedi ki:

    Sevgili EVRİM YILDIZ Selçuk belediyesi açtığı sınavlarda İktısat İşletme Muhasebe gibi alanlarda eğitim görenlerin YASAL mevzuat nedeni ile işe alınamayacağı açıklamış idi. bunuda açıklamış idi hatırlatmak istedim.

  8. ibrahim dedi ki:

    bencede levent bencede mhp

  9. halkın adamı dedi ki:

    “bir tane de adamın anlattığı ve başlattığı(bazıları tamamlanmış durumda) projeyle ilgili doğru düzgün eleştiri getirin vefa da kafasını kessin.ne anlattığını bile anlayamayacak olanların ortalıkta ahkam kesip durması kadar acınaklı bi durum yok.”hep aynı teraneler:”15 senedir bişey yapmadın,Selçuk köy oldu,onunla kavga ettin,bununla kavga ettin,Selçuk’u uçuracaz vız vız vız…” Ağzından çıkanların binde birini yapcaz etcezden öteye taşıyıp, bırak yapmayı anlayabilen aday var mı acaba?fakat dünkü toplantıda anlamayan genç kalmadı sanırım 4 saat boyunca.galiba bu sefer telaş başladı,yaptığınız her şeyle vefayı güçlendiriyosunuz farkında değilsiniz.dediği gibi siyasi olarak en güçlü ve birikimli olduğu dönem.ne ayakkabı kutucularının ne de her fırsatta onları yedekleyenlerin söyleyebileceği söz yoktur gerçekler karşısında…”diyenler de var :))

    1. a. yılmaz dedi ki:

      vefa beyin ne projesi var ki.15 yılda 150 tane proje dedi hangisini yaptı onu söyleyin.
      hep boş muhahbet, sizin niyetiniz belli selçuk küçük olsun bizim olsun.herkes bize muhtaç olsun diyorsunuz vefa bey.
      yalan mı selçuk’u ufaltmadınız mı. Büyümesini engellemediniz mi.
      he bu arada toplantıda 4 saat sürmedi zaten fazla attınız.
      bizde telaş yok, asıl telaş vefa ülgür ve yandaşlarında koltuklar gidecek diye bu ne korku haa.
      bir yanda vefa ülgür ve yandaşları diğer yanda 10 sene onun danışmanlığını yapan dünün solcusu akepe adayı zeynel ve tabiki sema hanım ve saz ekibini de unutmamak lazım.
      selçuğu 25 yıldır bu isimler kendi içlerinde ki kavgalardan dolayı kaosa ve kavgaya gerilime sürüklediler. ayrıca ilçenin gelişmesini de engellediler.
      ama bu sene karşılarında çok güçlü bir MHP var. levent görür var.
      ne chp ne akp
      herkes için tek çare MHP, LEVENT GÖRÜR

    2. Halkın sesi dedi ki:

      15 Senedir izinmi verdinizde başka kişiler gelip yapmak istediklerini gerçekleştirebilsin ,asıl sen bize ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için yapılan doğru dürüst bir proje göster ,başka bir partiden aday olsunda görelim bakalım kaç tane oy alabilecek, insanların manevi duygularını kullanarak ve bu uğurda belediyenin trilyonlarını harcayarak oy almak ne kadar doğru.Eminimki harcadığı paraları selçuk halkı için bir projede kullansa bu halk için daha yararlı olurdu.birde kalkmış dalga geçer gibi bazı projelere belediyenin bütçesinin yetmediğini açıklıyor ..

  10. selcuk dedi ki:

    Elinize sağlık ama siz doğru isler yaptikca cekemeyen cok olucak

    1. cevap dedi ki:

      sizin gibileroldukça da bunlar daha çokk tehdit eder sizde koyun gibi melersiniz

  11. Anonim dedi ki:

    bak sayın ülgür..orda 100 partiligenci toplayıp kakara kikiri ile olmuyor.çık parklara zeytınlıklere şirince kireççili yollarına sanayi arkasına efese romen mahallesine kaç genç uyuşturucu kullanıyor kaç genç şarapçı olmuş bir araştırıver..sayıyı söyleyeyim 1500-2000 …kafanı sarayından çıkar biraz.işte bu yüzden levent görür diyor gençler sana güvenmiyor

  12. Evrim YILDIZ dedi ki:

    Amacım, uğradığım bir haksızlığı sinmeden,gizlenmeden açıkça dile getirmektir.Siz her ne kadar yasal mevzuat diyorsanız da Fakültenin aşağıdaki parantez içindeki özet müfredatı açtığınız kadrolara ilişkin derslerin bizlere zorunlu verildiğinin kanıtıdır.Asıl hata, kural koyucuların,anlı şanlı sınav komisyonunun fakültelerin içeriklerine yabancı oluşlarıdır ki, yaptıkları işe inanmayışları sınav sonuçlarında net olarak ortaya çıkmıştır..
    FAKÜLTE WEB SİTESİNDEN:(Üniversitemiz İşletme programında; ekonomik ve sosyal yaşamı doğrudan ve dolaylı bir şekilde etkileyen genel işletmecilik konularına ek olarak; Muhasebe, Hukuk, BİLGİ-İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ,İLETİŞİM TEKNİKLERİ, Pazarlama ve Satış Teknikleri, Mali Planlama ve Kontrol,İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, Turizm İşletmeciliği ve Yabancı Dil Dersleri uygulamalı ve teorik olarak verilmektedir.)

  13. Halkın sesi dedi ki:

    15 yıldır aynı terane şunu yapacaz şunu edecez 0+0 elde var 0 hiç boşuna uğraşmayın artık bu halkın masallara karnı tok ,diğer adayları truva atı olarak gören ve kimseye nefes aldırmayacağını söyleyen bir zihniyetten ne beklenirki zaten .Bu halkın bekçiye değil ilçesi için çalışacak hizmet edecek ilçesini kalkındırıp rafaha kavuşturacak kişilere ihtiyacı var, Merak etmeyin bu halk gerektiğinde kendi bekçiliğini kendisi yapar

  14. Anonim dedi ki:

    Hatta şu anda rantçı politikalara karşı kenti koruma görevini tek başına üstlenmiş durumdayım…diyen bir adamda ego zirve yapımış…şişmiş şişmiş patlama noktasına gelmiş. Her ne sebeple olursa olsun 20. yıl için Ülgür’e oy vermek VİCDANSIZLIKTIR.

  15. Cüneyt dedi ki:

    Toplantıyı baştan sona internetten izledim.
    1. Neden 15 sene sonra böyle halka açık toplantılar yapmayı akıl ettiniz?
    2. Savundugunuz Efesteki dükkan sahipleri % 100 haklı mı? Haksız taraflarıda olabilir mi? Onların turizme kötü örnek olabilecekleri, baltaladıklarını hiç düşündünüz mü? Onları eğitmek, turistleri kazıklamamaları adına herhangi bir teşebbüste bulundunuz mu?
    3. 2014 te bütün yolları tekrar kazıyoruz o yüzden bugüne kadar yapmadık demek sizcede bu ilçe halkına küfretmek gibi birşey değil midir ? Sizin döneminizde daha önce kazıldı bu sokaklar, Neden ileriye yönelik düşünmediniz ? Bu halkın 2-3 sene daha rezillik çekmeye hakkı yok!
    4. Selçuk Efes spor kulübüne 100.000 TL verdim 1 TL daha vermem dediniz. Başka parti nin arka bahçesi dediniz. Bu çözülemeyecek bir sorun mudur? İlçede yaşayan o kadar genç insan sizin
    kaprisleriniz yüzünden spor yapamayacak mı?
    5. Kültür merkezini beceremedik demediniz, Halbuki 15 senede yapamamanız en büyük ayıbınız.
    6. Bir başkan 4. döneme hazırlanırken hala şehir merkezi araç park yerleri projelerinden bahsediyor ise bence utanıp yere bakmalıdır?
    7. Gençlere danışma taktiğini ilk dönemlerinizde yapsaydınız belki bugüne kadar bir çok sorun çözülürdü.
    Ama maalesef gerçekler acı ÇOK GEÇ KALDINIZ VEFA BEY ve bu ilçe genç ve yaşlılarının hayatından çok şey çaldınız.

  16. anonim dedi ki:

    Selçuk’ta Evrim YILDIZ durumunda bulunan sayısız genç vardır.Belediye bu gençlere sadece belediye skg değildir deniyor.Ama on yıldır belediye meclis üyelerinin yakınları dostları belediye bünyesinde bulunan iş yerlerine yerleştirildiği gibi emeklilerde yanında bonus oldu.Ayrıca şu an iktidar yanlısı partinin yakınlarıda işe yerleştiriliyor.Mhp’de sorun yok belediye kadrolarında her zaman oyu çok olan yer buluyor.Biz, onlara göre sekiz ayar ve chp’ye zorunlu verenlerin yakınları sağda solda iş arasın.İş ararken oy kullanmaya zamanımız olmayacak gibi.

  17. Anonim dedi ki:

    başkan toplantıda her soruyu hiç çekinmeden sorabilirsiniz dedi. mal varlığı dahil her soruyu cevapladı. projelerini tek tek anlattı. eleştirileri yanıtladı.çok verimli iyi bir toplantı oldu.

    Gençler başkandan şimdi olduğu gibi selçuk a sahip çıkılmasını RANTÇI, AVM ci zihniyete selçuk un teslim edilmemesini istedi. bu konuda söz alan her genç başkan a teşekkür etti. başta işsizlik olmak üzere her konu konuşuldu, öneriler söylendi hepsi not alındı.

    SONUÇ:Toplantıda Gençler başkan a sahip çıktı. Ve bir kez daha görüldü……

    Bir dönem daha, hüseyin vefa ülgür.

    1. Anonim dedi ki:

      selçuk gençliği olarak vefa ülgür e sandıkta gereken dersini vereceğiz.
      bu kadar yeter
      abbas yolcu..
      artık

  18. EMEKÇİ dedi ki:

    İLK ZAMANLAR BÖYLE TOPLANTILAR HİÇ YAPMADI.STK LARLA DA YAPMADI(CİDDİ ANLAMDA)TEHLİKESİZ SAHNELERDE SORUYO GİBİ YAPTI.ZATEN İLK YILLAR YENİYDİ.GEREK YOKTU.KUYRUK SIKIŞIK DEĞİLDİ.ŞİMDİ SIKIŞTI.DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR MİSALİ HERKESLE KONUŞUP ANLAŞABİLİR.AMA ŞARTI AMAN İKTİDARIMI KAYBETMEYEYİM!HUYLU HUYUNDAN VAZ GEÇMEZ AMA.DAHA DÜN FİTİL FİTİL BURNUMUZDAN GETİRECEĞİNİ,NEFES ALDIRMAYACAĞINI BU SEFER HERKESLE HESAPLAŞACAĞINI SÖYLEMEDİ Mİ?DİKTATÖRLER DE SIKIŞINCA BÖYLE KONUŞUR.ÇÜNKÜ ETRAFINDA Kİ YAĞCILARA HERŞEYİ VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜR VE KENDİNDE HAK GÖRÜR.
    ŞİMDİYE KADAR BASİT VE ÇÖZEMEDİĞİN BİR SÜRÜ SORUNU 20.YILDA ÇÖZECEKSİN UTANMADAN ONUN SÖZÜNÜ VERİYORSUN .YAZIK.

  19. Ayşe şanlı dedi ki:

    Selçukta yaklaşık olarak 5000 Kürt kökenli vatandaş yaşamasına rağmen Festivallerde Kürtçe 1 tane bile şarkıya yer verilmemesi CHP li bir belediyeye yakışıyormu?Selçukta yaşayan Kürtler vergi vermiyormu?Eğer veriyorlarsa ödedikleri vergi karşılığında kendi dillerinde şarkı dinleme hakları yok ku.Başkan buna cevap versin?

    1. Cevap dedi ki:

      Sizde sandıkta verin cevabınızı bu kadar basit

  20. selçuklu genç dedi ki:

    Sekizeylül Gazetesi muhabiri onur arkadaşımızı canı yürekten kutluyorum .O gece bir çok gencin yapmak istediği ve yapamadığı bir olayı gerçekleştirdi.Başkan Onur un soruları karşısında kıpkırmızı oldu .Helal olsun Onur kardeş hakkımızı bir sen arıyorsun.

    1. gerçekler dedi ki:

      Neden burada yorum yapan arkadaslar o gece orda bu soruları başkana iletmidi? Sonuçta butun gençlere açık bi toplantıdı

  21. güneş dedi ki:

    Vefa başkanın tüm konuşmasını dinledim internette. Yaptıkları, yapacakları, neden yapamadığı, kimlerin yaptırmadığı hepsini anlatmış. Ayrıca Mal varlığını da tüm içtenliği ile anlatmış. gençlerin soruları da çok yerinde bence keşke gitseymişim.

  22. KEMAL dedi ki:

    Evrim YILDIZ sınavla alınacakların hangi branşlardan alınabileceğini içişleri bakanlığı beirliyor.anlamak istemiyorsan sen bilirsin İşkonusunda yanlış adrese çatıyorsun sana Baban bile iş veremezken görevi bu olmayan belediye nerden verecek ? Başbakana AKP ye sormak aklına
    gelmiyor mu?

    fr12 2
    gelmiyor mu ?

  23. anonim dedi ki:

    Yetkili ve etkili makamlarda bulunan kişiler yakınlarını,yandaşlarını işe almaksa seçilenler ve atananlar dünyasına hoş geldiniz.Bir gün gelir bunları yapanlara güle güle denir.Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet SEZER’in yeğeni Cumhurbaşkanı olmadan önce garda simit satıyordu,şimdi de satıyor.Evrim Yıldız’ın babası da yetkisini kızından yana değilde ihtiyacı olan birine kullanmışsa değerlindirmeği okurlara havale ediyorum.