site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan THK Üniversitesi’ne tam destek

Başkan Bakıcı’dan THK Üniversitesi’ne tam destek
27.03.2015
A+
A-

thk pilav günü 2

Türk Hava Kurumu (THK) İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen pilav gününe Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, belediye başkan yardımcıları Ali Karakurt ve Dr. Bülent Cinel de katıldı. Geleneksel hale getirilmesi düşünülen pilav gününde protokol üyeleri ve okul öğrencileri pilav yiyerek sohbet ettiler. Eğitime büyük önem veren Başkan Bakıcı, “Belediye olarak öğrencilerimize elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” dedi.

Düzenlenen pilav gününde konuşan THK Üniversitesi Müdürü Doç. Dr. İbrahim Gönen, bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini ifade etti. Gönen, yaptığı konuşmada;Gönen; “Sosyalleşme anlamında birbirimize destek olma anlamında hem gençlerimizin sosyal faaliyetlerine katkıda bulunmak, hem de Selçuk halkımıza katkı sağlamak için sizlerin desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz” dedi.

Başkan Bakıcı: Size her zaman destek oluruz

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu’nun pilav gününde konuşan Başkan Bakıcı ise eğitime verilen desteğin her zaman süreceğini kaydederek; “Sizlerle bir arada olmak büyük bir keyif. Dolayısıyla yapacağınız her türlü etkinlikte bizler katkı koymak isteriz. Sizlerle birlikte olmak bizim için de büyük bir keyiftir. Dolayısıyla burada üniversite öğrencisi olmanın özelliklerini taşımanız için biz elimizden gelen katkıyı koymak istiyoruz” dedi.

THK Üniversitesi öğrencilerinin bir kampüste eğitim görmesine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Selçuk ilçemizde Türk Hava Kurumu’nun meslek yüksekokulunda okuyan öğrencilerimizin bir üniversitede yaşam nasılsa, burada da onların oluşmasını sağlamamız gerekiyor. Yani kısacası bir kampüs üniversitesi özelliğini kazandırmak arzusu içerisindeyiz. Yapılması gereken her türlü aktivitede birlikte olmak arzusundayız. Belediye olarakbirçok projenizi destekleyeceğiz.Burada da güzel kültürel, bilimsel alanlarda gelişimler olur. Bunda da hem ilçemiz, hem sizler, hem de bizler fayda sağlamış oluruz. Dolayısıyladüzenlenen bu pilav gününde bir arada olmak bizim içingüzel olgu” diye konuştu.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise pilav gününde öğrencilere hitap ederek;  “Hepiniz çok güzel bir okulun öğrencilerisiniz. Büyük bir şansı yakaladınız. Öğrencilik çok güzeldir. Sadece ve sadece ders çalışma zorunluluğunuz var. Geleceğinizi hazırlamak, mezun olduğunuz zamanın şartlarını şimdiden hazırlıyorsunuz. Zamanında okuyun, zamanında mezun olun. Geleceğinizi istikbalinizi en iyi şekilde hazırlayın” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler ve katılımcılar ikram edilen pilavı yiyerek sohbet ettiler.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    aman zeynel başkanım mümkünse uzak dur, efes spora tam destek sahip çıkacağız yanındayız dedin. herkes darmadağın oldu. üniversite böyle güzel

  2. Anonim dedi ki:

    HABERİN İÇERİĞİ TAMAMEN GERÇEK DIŞI. BİZİM MÜDÜR DOÇENT OLUNCA KUZU KESİP DAGITMAYIA KARAR VERİR. ARDINDAN Bİ CELEP BULUR. CELEPTE BELEDİYE ÇALIŞANI ÇIKAR. ARDINDAN UZAN SÜREN PAZARLIKLARDAN DOLAYI 300 TL YE Bİ KUZU BULUNUP KESİLİR. ARDINDAN BELEDİYE BAŞKANI BAKICIYI ARAYAN MÜDÜR KUZU KESTİK DOÇENT OLDUK DİYE BİDE PİLAV YAPALIM DAGITALIM DER. PİLAVDA BELEDİYENİN AŞ EVİNDE HAZIRLANIR DAGITILIR. HEPSİ BU BU İŞİN ZEYNEL BAKICININ THK ÜNÜVERSİTESİNE DESTEGİYLE NE ALAKASI VAR ANLAMIŞ DEĞİLİM. İŞ TAMAMEN ZEYNEL BAKICIYLA MÜDÜRÜN SAMİMİYETİNİ ARTTIRACAK REKLAM KOKAN HAREKETLER.