site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı’dan Hemşirelere Ziyaret

Başkan Bakıcı’dan Hemşirelere Ziyaret
13.05.2015
A+
A-

Bakıcıdan-Hemşirelere Ziyaret  (2)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 12 Mayıs Hemşireler Günü kapsamında Selçuk Devlet Hastanesinde ve Sağlık Ocağında görev yapan hemşireleri ziyaret etti. Hemşirelerin çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu özel gün sebebiyle hemşirelere gül dağıttı.

Sağlık Çalışanları Önemlidir

Hemşireler Günü çerçevesinde ilk olarak Selçuk Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Bakıcı, hastanede görev yapan hemşirelerin günü kutlayarak gül dağıttı. Sağlık çalışanlarının önemli bir görev yaptığına dikkat çeken Başkan Bakıcı; böyle bir önemli görevi üstlenen sağlık çalışanlarının bazen çirkin saldırılara maruz kaldıklarını ve böyle bir çirkin davranışları yapanları kınadıklarını söyledi. Bu davranışların asla olmamasını dileyen Başkan Bakıcı; “Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini, daha iyi ortamlarda çalışması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Sağlık çalışanlarının dünyanın her yerinde önemli olduğunun altını çizen Bakıcı; “Tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Biz bir aileyiz

Hemşirelerin sağlık çalışanları içinde çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Samsa ise; “Sağlık çalışanları bir bütündür. Tedavi bir bütündür. Hemşireler bu tedavinin önemli bir kısmını oluşturuyor. Bu güzel günlerde sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum” dedi.

Hemşireler adına konuşan Selçuk Devlet Hastanesi Başhemşiresi Nursen Özer ise çalışma arkadaşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını kaydederek “Biz bir aileyiz. Bütün hemşire arkadaşlarımın, çalışma arkadaşlarımızın benim gözümde ayrı ayrı anlamlarınız var. Bir ekip çalışması gerçekten bu. İyi ki varsınız diyorum. Burada tüm çalışma arkadaşlarımla bir ekip ruhu içinde çalışıyoruz. Günümüz kutlu olsun” dedi

Yapılan konuşmaların ardından hemşirelik mesleğiyle ilgili Selçuk Devlet Hastanesinde slayt gösterisi izlendi. Başkan Bakıcı’nın Selçuk Devlet Hastanesi’nden sonra Selçuk 2 Numaralı Sağlık Ocağı’na giderek hemşirelerin gününü kutladı, sağlık çalışanlarına gül dağıttı.

Bakıcıdan-Hemşirelere Ziyaret  (1)

Bakıcıdan-Hemşirelere Ziyaret  (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    sayın bakıcı siz akp ilçe başkanımısınız yoksa selçuk belediye başkanımı? akp kadın kollarıyla yaptığınız bu ziyaret hiç şık olmamış

  2. cnyt dedi ki:

    chp kadın kollarıyla yapsa mutlu olcaksan söyleyelim onlarla yapar.