site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı: Dostluk kazansın

Başkan Bakıcı: Dostluk kazansın
06.04.2016
A+
A-

Kaymakamlık Turnuvasına Başkan Bakıcı’da katıldı

Selçuk Belediyesinin desteği ile 10 yıl aradan sonra bu yıl tekrar düzenlenen 25. Kaymakamlık Futbol Turnuvalarına Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da katıldı. Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal ile birlikte Cumartesi günü oynanan Masa Tenisi müsabakasına katılan Başkan Bakıcı, “Centilmenlik ve dostluk kazandı” dedi.

Yenilenen Gazi Mustafa Mustafa Kemal Kapalı Spor Salonundan herkesin faydalanmasını arzu ettiğini belirten Başkan Bakıcı, “Uzun bir aradan sonra sportif amaçlı turnuvanın yeniden ilçemizde yapılmış olması memnuniyet verici. Turnuvaların ve festivallerin UNESCO Kentine yakışır şekilde arttırmamız gerekiyor. Selçuk çok daha keyif alınacak bir ilçe olacak” dedi.

Geçtiğimiz günlerde başlayan ve büyük bir heyecanla devam eden 25.Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvalarına sporseverler büyük ilgi gösteriyor. 10 yıl aradan sonra Selçuk Belediyesinin de desteği ve İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın girişimleri ile tekrar düzenlenen Kaymakamlık Turnuvasında takımlar büyük bir heyecanla mücadele ediyor.

Başkan Bakıcı ile Efes Müze Müdürü Topal karşılaşması heyecanlı geçti

Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Sarıyar ile birlikte masa tenisinde centilmenlik karşılaşması yapan Başkan Bakıcı, “Önemli olan galip gelmek değil. Önemli olan centilmenlik ve dostluğun kazanması” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın eşi Havva Boyacı’nın katıldığı masa tenisi centilmenlik müsabakasında oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Kaymakam Boyacı’nın Eşi Havva Boyacı’nın Başkan Bakıcı ile karşılıktı yaptıkları müsabakayı sporseverler alkışlarla destek verdi.

Yoğun ilgi gören turnuvanın finali 15 Nisan’da

Aralarında Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu’nun da bulunduğu Masa Tenisi Turnuvalarına 28’i erkek, 4’ü kadın olmak üzere toplam 28 kişi katıldı. Oldukça heyecanlı geçen Masa Tenisi Müsabakalarında Kadınlar Kategorisinde birinci Ümran Songun olurken, ikinci İnci Kutsugil, üçüncü Gülseren Kutsugil ve dördüncü Filiz Sarıyar oldu.

Erkekler kategorisinde Aydın Başaran birinciliği elde ederken, ikinci Serdar Ünver , üçüncü Koray Yolcu, dördüncü ise Recep Minas oldu.

24 takımın mücadele ettiği ve 15 Nisan 2016 Cuma günü sona erecek olan turnuvada voleybol erkeklerde 2 grup – 12 takım , kadın sporcular 5 takım , basketbol erkeklerde ise 2 gurpta toplam 7 takımla mücadele ediliyor. Masa Tenisinde ise bireysel katılımcılar eleme usulu şekliyle müsabakalarını yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.