site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı’dan operasyon: O iki ismi görevden aldı

Bakıcı’dan operasyon: O iki ismi görevden aldı
02.02.2016
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı parti içinde krize neden olan iki isimle ilgili operasyon yaptı. Bakıcı, Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ve Zabıta Müdürü Abdullah Taşkınçay’ı görevden aldı.

Selçuk’ta yerel seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Zeynel Bakıcı ile AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen arasındaki soğuk savaşta yeni bir hamle geldi. Bakıcı’nın göreve geldiği günden bu yana yaşanan kriz farklı konularla gün yüzüne çıkmış, zaman zaman da karşılıklı açıklamalar ile süreç daha da gerilmişti. Bakıcı, İlçe Başkanı Yeşilçimen başta olmak üzere AK Partili meclis üyelerinin görevden alınmasını istediği iki isimle ilgili operasyon yaptı. Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ve Zabıta Müdürü Abdullah Taşkınçay’ı görevlerinden aldı.

İlçede uzun süredir devam eden, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe’nin yakından takip ettiği süreçte alınan karar ile ilk uzlaşı sinyali Başkan Bakıcı’dan gelmiş oldu. Bakıcı, kendisine muhalif olan AK Parti grubunun talebini yerine getirdi. Partinin ilçede zor duruma düşmesine neden olan son olay meclis divan üyeliklerinden istifa kararları olmuştu. Divan üyeleri Fuat Kırıtak ve Nalan Başdemir görevlerini bırakmıştı.

ŞİMDİ NE OLACAK?
Bakıcı’nın kararından sonra meclisteki tartışmalı sürecin son bulması beklenirken Yeşilçimen ve grup üyelerinin ne yapacağı ise henüz belli olmadı. AK Parti Genel Merkezi’nin de bilgilendirildiği yeni kararların ardından çalışmaların sorunsuz sürmesi bekleniyor. Başkan Bakıcı’nın karar sonrasında parti üst yönetimine, “Uzun süredir iki çalışma arkadaşımızın durumları gerekçe gösterilerek bir takım sorunlarla gündeme geldik. Selçuk halkının oyları ile göreve gelmiş başkan ve meclis üyelerinin hizmetten başka bir düşüncesinin olmaması gerekiyor. Enerjimizi de hizmet odaklı işlere vermek zorundayız. İki arkadaşımız görev değişikliği sonrası yeni konumlarında da gereken hizmeti verecektir. Bundan sonra belediyemizin suni tartışmalarla değil ülkeye damga vuran projelerle gündeme gelmesini istiyorum. Dünya’nın dikkat çeken tarihi ve doğal güzelliklerine sahip Selçuk’u meclis üyelerimizle birlikte marka kent yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bir düzgün dur be başkan.
    hergün değişiyorsun, hergün başkasın be başkan.

  2. Anonim dedi ki:

    sende ayak uydurmusun be duzene zeynel..birgun oyle birgun boyle

  3. ali yağlıboya dedi ki:

    bu akp de bir şey olmaz. vefa haklıymış ne demişti sultan başkan olacak. bir daha zor görür akp başkanlığı ama fark etmez sultanın derdi büyümek değil küçük olsun benim olsun. chp zihniyeti artık sultan sağcı partide olsada aynı zihniyet chp

  4. anonim dedi ki:

    Bu nedir?Bilen bilmeyene anlatsın,Selçuk’a hizmet için mi yoksa kısır çekişmeler yapmak için geldi iktidar partisinin başkan ve meclis üyeleri,başkanı oraya taşıyan partidir.Ben seçildim ya da seçmen bana oy verdi,ben kendi başıma hareket ederim mantığı ile hareket edilir ise bu sorunlar bitmez.Bu partinin il,genel merkez disiplin kurulları yok mu?Artık kangren olmuş soruna neşter vurulmalıdır.Kim hata yapıyor ise bedeli ödemesi gerekir.Yeter! Selçuk hizmet yatırım bekliyor.Yok sa fuarlarda sanal ortamlarda endam yapmakla bu işler olmaz.Olur, ancak eğlence hoş vakit geçirme olur.Bu konuda kim ve hangi organ bu işi çözmelidir.Sayılı gün gelir,halkın karşısına ne ile çıkacaklar?

  5. Anonim dedi ki:

    Bu işler böyledir Abdullah Bey.. Zabıta Müdürlüğü kadrosunda sonsuza kadar kalacağını zannederek geçmişte senin elini tutanlara sen nankörlük yaptın. Dün sana yardımcı olan dostluk gösterenlere arkanı döndüğün yetmezmiş gibi birde kötülük yaptın. Sen daha Vefa’yı çok arayacaksın. Hadi bakalım sana da güle güle.

  6. Anonim dedi ki:

    Atilla Bey ne oldu? Yolda bulduklarını yola çıktığın insanlara değiştin. Hemde ne için değiştin iki paralık menfaat ve üç günlük makam uğruna.. İşte insanı böyle mendil gibi bir kenara atarlar.

  7. Leprikon dedi ki:

    Basiretsizlik, korkaklık, iş bilmezlik! Selçuk’ta gerçekten adam yok! Hepinizden iğreniyorum. Hepiniz ölseniz ya!

    1. Ayyıldız dedi ki:

      Çok komiksiniz bu yorumu paylasanlarda komik isminizi açıkça yazında selcuk adam gorsün

      1. Leprikon dedi ki:

        Arkadaşım, zorunda mıyım? Burada bu özellik aktif, kullanma hakkım var. Zorunda mıyım sana ismimi söylemeye? Devlet memuru olabilirim belki, eleştiri sonucu neden işimi kaybedeyim. Memleket mal dolu ve eleştiriyi kaldıramıyor. İsim vermediğim zaman bir birey olduğum anlaşılmayacak mı? Sen bana ismini verme mesela, ama ne yiyion ne içiyon onun listesini ver, çünkü senin kafa güzel herhalde 😀

  8. anonim dedi ki:

    İkisininde bir şey yaptığı yoktu zaten,giden değilde gelen önemli,çünkü belediye başkanlığında hep gelen gideni aratmıştır.

    1. Anonim dedi ki:

      Boşalan Zabıta Müdürü kadrosu şu an Karabağlar belediyesinden gelen İnasan Kaynakları Müdürü Dursun Bey’de. Durrsun Bey zabıta müdürlüğü kadrosuna fiilen geçecekmi ?

  9. NE OLDU dedi ki:

    Seçimden önceki son konuşmada Sayın Yeşilçimen mikrofonda ……. kardeşim seni hak ettiğin yere getireceğiz demişti şimdi ne oldu ?????

  10. Remzi dedi ki:

    kendine bile ihanet ettin ya helal olsun sana. hangi sözüne inanacağız ki senin.

  11. Anonim dedi ki:

    AKP LİLERİN VE ONA OY VEREN ÇIKARCI İNSANLARIN BİTMEK BİLMEYEN KURAL TANIMAYAN İSTEKLERİNE KARŞI ÇIKAN İKİ PERSONELİ GÖREVDEN ALINCA ŞİMDİ SEMA VE AKP ……. KAFALARINA GÖRE CİRİT ATARLAR. İSTEDİKLERİNE RUHSAT VERİRLER KAFALARINA GÖRE TAKILIRLAR. YAZIK SELÇUK BELEDİYESİNİ BU HALE DÜŞÜRENLERE. BU BELEDİYE 20 YIL KENDİNE GELEMEZ. ÇOCUKLARIMIZA YAZIK..

  12. Anonim dedi ki:

    Abdullah Taşkınçay müdür olunca çok fena havaya girerek ne yapacağını insanlara ve mesai arkadaşlarına nasıl davranacağını şaşırmıştı. Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli.. Neymiş, demek ki hiç kimse vazgeçilmez değilmiş..