site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bağcı: Şeffaf, Dürüst ve Paylaşımcı Bir Yönetim Sözü Veriyoruz

Bağcı: Şeffaf, Dürüst ve Paylaşımcı Bir Yönetim Sözü Veriyoruz
06.02.2014
A+
A-

ismail-bagci-kirmizi-liste

Hafta sonu yapılacak olan Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına aday olan İsmail Bağcı ”Yönetimimizle birlikte Selçuk’ta Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı varmış dedirteceğiz.  Esnaf Odası makamı para kazanma ticarethane yeri değil. Esnafımızın sorununa çözüm üretme yeridir” diyerek seçimde iddialı olduklarını söyledi.

Esnaf Odası Başkan Adayı İsmail Bağcı yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

Selçuk esnafının mağduriyeti hat safhada. Selçuk esnafının sahipsiz olduğunu düşünerek ve düzenli bir şekilde yürümediğini düşünerek odaya aday olmaya karar verdim. Vedat kardeşimiz başkan yardımcısıydı, Hayri bey hatalar yaparken siz niye itiraz etmediniz acaba? Yanında iken iyi ters düşünce kötü, yok öyle…

Hayri Bey ve yönetiminin yapmış olduğu hatalara sizde ortaksınız Vedat Bey. Şimdi çıkıp değişim diyorsunuz, hem birlikte çalışacaksın hem değişim diyeceksin. Biz tertemiz bir kadro ile göreve hazırız. Vedat Bey sıkıntılar varken madem ki yönetimde idin, itiraz edemezmiydin, yönetimde ki adam itiraz edemez mi, sizlerin anlayışında acaba Hayri Bey, Vedat Bey.

Ben diyorum değişimin adresi kırmızı listedir. Değişimin adresi biziz diyorum. Ben Esnafın sesini duyurabilmek için aday oldum.

Tabi ki bu bir hizmet etme yarışı. Bu yarış da amacı sadece Selçuk esnafına hizmet etmek için oluşturduğumuz yönetim kurulunu teşkil eden arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Sizde takdir edersiniz ki,  bir memleketin sivil toplum kuruluşları o memleketin sosyo kültürel ve demokratik şeffaf ticaretinin yapı taşıdır. Dolayısıyla, o taşlar ne kadar sağlam olursa o memleketin ayakta durması da bir o kadar sağlam olur.

Esnaf ve Sanatkarlar Odamız ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Ama ne yazık ki,  ne sosyal yönden nede ekonomik yönden esnaf ve sanatkârlarımızın ufkunu açacak hiç bir proje üretilmemiş nede bir projeye önderlik edilmiştir

İlçemiz esnafı zaman içinde ekonomik yönden kendi içine kapanarak sorunlarına çözüm üretememiş ve de sorunlar bir yumak halinde büyümüştür. Biz bu aşamada inşallah üreteceğimiz projelerimizle bu sorun yumağının çözüm noktasını yakalayacağımıza inanıyoruz.

Esnaf ve sanatkârlarımızla daha yakın münasebetlerle soruları yerinde tespit edip hangi çözümleri ortaya koyacağımızı birlikte projelendireceğiz

Odamızı bu sessizliğinden kurtarmak için gücüne güç katmak için esnafımızın sesini duyurabilmek için, bu göreve talip oldum. Yıllardır ticaret hayatının içindeyim ve sorunlarında farkındayım. Rabbim nasip eder ve esnaflarımızda layık görürse odamızı bulunduğu yerden layık olduğu yere getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu noktada bizler gönlümüzü yüreğimizi ortaya koyduk. Seçim çalışmamız sürecinde birçok esnaf arkadaşımızla istişarelerde bulunduk ve bizlerin düşünceleriyle aynı doğrultuda olduğunu gördük artık Selçuk esnafının doğruyu göreceğinden zerre kadarda şüphe etmiyorum. Bugünde burada inşallah sizlerin desteğini kazandığımız takdirde çok güzel hizmetlere imzamızı koyacağımızı taahhüt ediyoruz. Seçimimizin memleketimize hayırlı olmasını diliyor esnaf sanatkâr arkadaşlarımdan desteklerini bekliyorum.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Adayı İsmail Bağcı sözlerine şöyle devam etti; “Oda üyesi olan esnaf ve sanatkârlarımıza şeffaf, dürüst ve paylaşımcı bir yönetim sözü veriyoruz. Amacımız üyelerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişlik kazanmalarına öncülük etmektir. Bu hizmet kervanında bizlere desteklerinizi bekliyoruz. Alışılmışın dışında; yeniliklere açık, yeni ufuklar, yeni projeler için yapılacak Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimlerinde Siz değerli esnaf kardeşlerimizin kırmızı listeye desteğini bekliyoruz. Son olarak tüm aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah hayırlıysa nasip etsin bize bu görevi. Hayırlı değilse nasip etmesin diyorum’’ dedi.

İŞTE KIRMIZI LİSTE

BAŞKAN: İSMAİL BAĞCI
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:
BURHAN ÖZNUR
OĞUZ TURHAN
EMİNE ARIK
VEDAT KOÇAK
MURAT DENLİ
ALİ TAFLANOĞLU

DENETLEME KURULU
SELİM İNCEOĞLU
ADEM KARADAYI
SÜLEYMAN KUL

CSC_0015

DSC_0001

DSC_0004

DSC_0041

DSC_0048

DSC_0138

DSC_5100
bagci-ismail

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    kırmızı bayrak rengi..aşığım kırmızıya

  2. ibrahim dedi ki:

    basarılar bagcı insallah kazanırsın

  3. meltem dedi ki:

    Seni tanimiyoruzki ….

  4. halil dedi ki:

    doğma büyüme Selçuk lu yum sadece Adem i tanıyorum. diğer arkadaşları ilk defa görüyorum.

  5. anonim dedi ki:

    Aman bir araya gelirsiniz de seçim kazanırsınız.Aynı devran dönsün sizde veresiye satan esnaf tabelası ile resim çektirip mekanınıza asın.

  6. fatma dedi ki:

    kırmızı kırmızı kırmızı …