site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ayrancılar’da DUBLE çalışma

Ayrancılar’da DUBLE çalışma
09.07.2016
A+
A-

Duble yol çalışması Torbalı sınırları içerisinde başladı. İzmir Havaalanı’ndan başlayan ve Belevinde son bulacak olan çalışma Ayrancılar bölgesine ulaştı

İZMİR Havalimanı önünden başlayan ve Belevi’ne kadar sürecek olan duble yol çalışması, Torbalı’ya ulaştı. Yaklaşık 30 kilometrelik kısmı Torbalı sınırları içerisinden geçen İzmir-Aydın Karayolu’nun yenileme ve düzenleme çalışmaları kapsamında Ayrancılar’da hareketlilik başladı. Ayracılar-Yeşilköy arasında yol çalışmalar kapsamında çalışmalar başladı. Duble yol çalışması kapsamında ekipler, Torbalı sınırı içerisine girerek, çalışmasını sürdürüyor. Yeşilköy Kavşağını düzenleyen ekip, 2 kilometrelik kısımda yolu tek şeride düşürdü. Çalışmalar hız kazanmasıyla 2 ay içerisinde Torbalı Merkeze ulaşacağı belirtiliyor.

VATANDAŞ MERAKLA BEKLİYOR

ALTERNATİF kavşaklar önceki hafta açılırken, yol kademeli olarak tek yöne düştü. Genişleme ve asfaltlama çalışmalarının başlaması vatandaşları mutlu etti. Yıllardır sürücülerin dile getirdiği sorun artık çözüme kavuşacak. Eski ihtişamına kavuşacak olan yol, ilçenin cazibesini daha da artıracak. Bunu fırsat bilen vatandaş, çalışmaların biran önce tamamlanmasını bekliyor.

BÖLGE MODERNLEŞİYOR

İZMİR-Aydın karayolu, 200 kilometreyi aşan bir uzunluğa sahip. Bu geniş ve uzun yol, bir zamanlar şehirlerarası trafiğinin en yoğun kullanıldığı yolların başında geliyordu. Ta ki, İzmir-Aydın otoyolunun yapılıp trafiğe açılmasına dek. Her ne kadar otoyol trafiğe açılmış olsa dahi, İzmir-Aydın karayolu cazibesini hiç yitirmedi. Torbalı sınırlarında, Türkmenköy’den başlayan yol Sağlık Mahallesi’ne kadar uzanıyor. Torbalı’nın içinden yaklaşık 30 kilometre devam eden yolda, her yıl yüzlerce trafik kazası meydana geliyor. Maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü kazaların sayısı bir hayli fazla. Çift yönlü 4 şeritli yol sil baştan yenileniyor. Çalışmalar hız kazandı ve şuan Sağlık Mahallesi bölgesinde köprü çalışması devam ediyor. Torbalı şuan adeta şantiye alanına dönmüş gibi. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam edip, tamamlanması sonrasının ardından vatandaş modern bir yola kavuşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.