site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ayda Ajans Selçuk’ta İlkleri Gerçekleştiriyor

Ayda Ajans Selçuk’ta İlkleri Gerçekleştiriyor
15.07.2014
A+
A-

aydaajans_haber_banner-01

10 yılı aşkın süredir Selçuk’taki reklamcılık sektörüne sayısız hizmetler sunan Ayda Reklam yeni yüzü ve yeni işletmecileri ile Selçuk’ta ilkleri gerçekleştirmeye başladı.

Ayda Ajans’ın yeni işletmecisi Onur MELER “Reklam Kokan Hareketler” sloganı ile çıktıkları bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, müşterilerimizin isteklerini görsel olarak en doğru şekilde yansıtmayı ve bu şekilde işletme sahiplerinin gerçek hedef kitlesine ulaşmalarını sağlıyoruz dedi.

“Reklam, insanları gönüllü bir şekilde belli bir davranışta bulunmaya ikna etmek, bir düşünceye yöneltmek ya da düşünceleri belli bir ürüne yönelterek düşüncelerin kabul edilebilirliğini ürünlerin satışını arttırmayı sağlayan bir duyurudur.” diyen Ayda Ajans işletmecisi Onur MELER Selçuk’ta ki bir eksiği kapatacaklarını aktardı.

Kurumsal Kimlik hizmetlerinin tümünü (Logo, Kartvizit, Antetli Kağıt, Katalog, Broşür, Web Tasarım, Sosyal Medya Yönetimi, Fotoğraf ve Video Produksiyon) kendi bünyelerinde ürettiklerini belirten Onur MELER, reklam sektöründeki en önemli noktanın kurumsallık ve devamlılık olduğunu vurguladı. İç ve dış mekan dijital baskı, tekstil baskı, araç ve cephe giydirme, yönlendirme levhaları, CNC kesim led tabela, promosyon ürünleri, düğün, özel gün ve etkinlik davetiyesine kadar geniş bir ürün/hizmet yelpazesine sahip olan Selçuk’a yeni bir soluk kazandırıyor.

“Günlük yaşantımızda kullandığımız eşyaların (örnek mobilya) her biri eğer amacına uygun olarak tasarlanmamışsa, karşımıza bir sorun ve sıkıntı olarak çıkar. Bu nedenle tasarımcılar için eşyaların tasarlanması, geliştirilmesi, etkilerinin ölçülmesi ve çalışma yerinin düzenlenmesi kadar antropometrik ölçülerinin de bilinmesi önemlidir. Bu nedenle bütün tasarım alanları (reklam, mobilya, mimarlık, güzel sanatlar, endüstriyel tasarım vb.) birbirinden farklı olmamakla beraber birbirinden beklentileri vardır.” diyen Ayda Ajans yetkilileri bu sebepten en çok önem verdikleri detayın tasarım olduğunu söyledi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Selçuk Haber dedi ki:

    Selçuk Haber site yönetimi olarak ayda ajans’a hayırlı işler bol kazançlar dileriz. Başarılar.

  2. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Hayırlısı olsun. Önemli işlere imza atacağınıza eminim…

  3. anonim dedi ki:

    çok güzel işler bunlar başarılar ve bol kazançlar diliyorum

  4. Anonim dedi ki:

    Allah bol kazanç versin. Ekip geçekten çok sağlam , Selçuk’un eksik olan bir açığını tamamladınız…

  5. Hanife mocan dedi ki:

    Allah yolunuzu açık eylesin.Hayırlı kazançlar versin.