site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arkadaşım Max Açık Havada

Arkadaşım Max Açık Havada
13.08.2013
A+
A-

Arkadasim-Max-8987Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen ve sıcak yaz gecelerinin en güzel eğlencelerinden biri haline dönüşen açık hava sinema günleri Arkadaşım Max adlı çocuk filmi ile devam ediyor.

Selçuk Belediyesi açık hava sinema günlerinin bu Arkadaşım Max adlı çocuk filmi ile devam ediyor. 16 ağustos Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi Belediye Havuzu karşısında,17 Ağustos Cumartesi günü 14 Mayıs Mahallesi 4027 sokakta, 18 Ağustos Pazar günü Atatürk Mahallesi Pazaryerinde,19 Ağustos Pazartesi Zafer Mahallesi Çamlık Parkı’nda, 20 Ağustos Salı günü İsabey Mahallesi Belediye parkında, 21 Ağustos Çarşamba Şirince’de ve 21 Ağustos Perşembe akşamı Acarlar Köyünde gösterimi yapılacak film saat 22.00’da Selçuklular ile buluşacak.

Yetenek Sizsiniz yarışmasında birinci olup, seyircilerin gönlünde taht kuran akıllı köpek Max’in başrol oynadığı filmde, konağında sadık köpeği Max ile birlikte kalan Aliye Hanım, yaşadığı kasabanın tek önemli gelir kaynağı olan zeytinyağı fabrikasının sahibidir. Hayattaki tek varlığı Max ve yeğeni Burhan olan Aliye Hanım, açgözlü yeğeni Burhan’ın bir tuzağına kurban gitmek üzeredir. Burhan ve karısı Şermin Aliye Hanım’ı ortadan kaldırıp mirasını ele geçirmek için, yaşlı kadını kaçırırlar. Ancak hesaplamadıkları bir şey vardır! Max bu kaçırılma anının tek tanığıdır ve sahibini ne pahasına olursa olsun kurtarmak zorundadır. Bu maceralı yolculuk kasabanın diğer ucunda yaşayan küçük Deniz’i de içine alacaktır.

Filmin başrollerini ise Ani İpekkaya, İnci Türkay, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu,  Hande Katipoğlu ve Burçin Bildik gibi birçok tanınmış isim paylaşıyor.

Arkadasim-Max

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.