site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arınç: Ben de Olsam Dağa Çıkardım

Arınç: Ben de Olsam Dağa Çıkardım
17.12.2012
A+
A-

bulent-arincBülent Arınç’dan çok talihsiz bir açıklama daha: Bende olsam dağa çıkardım. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir Başbakan yardımcısından beklenmeyecek talihsiz açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kanaltürk TV ekranlarında gazeteci Faruk Mercan’ın gündemle ilgili sorularını yanıtlarken çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BDP’Lİ KADIN VEKİLİN YAŞADIKLARINI YAŞASAM BEN DE DAĞA ÇIKARDIM
Bu güne kadar hala Meclis’te bulunan bir kadın BDP’li vekile çok kızdığını hatta beddua ettiğini ifade Eden Aroınç, BDP’li vekilin Diyarbakır Cezaevi’nde yaşadıklarını öğrendikten sonra ona kızmaktan vazgeçtiğini anlattı. Arınç, ’17 yaşında genç bir kız iken Diyarbakır Cezevi’nde o kadar ahlaksızca işkenceye maruz kalmış ki o kadar kendisini
zorlamışlar ki ben de aklıma gelse dağa çıkardım’ diye konuştu.

ÜÇ ARKADAŞ: DURMUŞ-YAKUP-ABDULLAH
Programın son anlarına doğru Mercan’ın ‘Hükümet Kürt sorunu konusunda bir çok adım attı ancak bu sorun bir türlü çözülemiyor’ sorusuna Arınç’tan dikkat çekici örneklerle cevap geldi.

İşte Bülent Arınç’ın ağzından o hikaye..

Size üç arkadaştan bahsedeyim. Birisinin adı Durmuş, birisinin adı Yakup, birisinin adı da Abdullah. Tapu Kadastro Meslek Lisesi’nde arkadaşlık yapıyorlar. Ankara Demirtape’de bir yerde bu okul. Anadolu’dan gelen öğrenciler bu yurtta bir aradalar. Üçü de namaz kılıyorlar. Üçü de inançlı insanlar. Maltepe’de beraber camiye gidiyorlar.
Beraber ders çalışıyorlar. Bunlardan Durmuş Avrupa’da tahsil yapıyor ve daha sonra Türkiye’de Merkez Bankası  başkanı oluyor. Uşaklı Durmuş Yılmaz.

İkincisi Yakup İnce.. Konya’dan yetişmiş bir mühendis. 30 yıldan beri Medine-i Münevveriye’de mühendis olarak çalışıyor.

Üçüncüsü de Abdullah.. Bu da Abdullah Öcalan..

Şimdi Tapu Kadastro Lisesi’nin yurdunda çok iyi anlaşan 3 arkadaş, namazı beraber kılan, orucu beraber tutan, iftarlara sahurlara beraber kalkanların hayatlarının nerede kesiştiği nerede ayrıştığını Türkiye’nin son 50 yılını bu tablo içerisinde görebiliriz.

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    kardeşlerın orda ama sen dağa falan .çıkamazsın kimseyi kandırma senin yerin abd de hazırdır.inşallah uçagı kaçırmazsın kaçırırsan …