site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ANKET, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Başkanı Kim Olsun?

ANKET, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Başkanı Kim Olsun?
21.01.2014
A+
A-

anket-esnaf-odasi

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Başkanı Kim Olsun?

HAYRİ GÜLLER, İSMAİL BAĞCI, VEDAT KARAMAN seçeneklerinden istediğinize oyunuzu kullanabilirsiniz.
İsimli anket sitemizin sağ tarafında açılmıştır, okuyucularımızın bilgisine.
[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    vefanın adayı hayri güller

  2. ŞAFAK dedi ki:

    Ticaret odası kurtarılmış bölge oldu,darısı esnaf odasının başına.Hizmet kuruluşları çift maaşlı emeklilerin arpalığı olmaktan çıkmalı.

  3. erkan dedi ki:

    Selçuk esnafında herkesin ortak fikirde buluşacağına inandığım genel bir iş ahlakı sorunu var. Evinin,aracının ve diğer işlerinin önemli bir kısmını Kuşadası,Torbalı,Tire gibi ilçelere yaptıran önemli sayıda Selçuklu vatandaş var. 2 sene önce Tireli bir marangoza kendi evimin işini yaptırdım;sebebi ise anlayağınız gibi Selçuk esnafına olan güvensizliğim ve bernim gözümdeki itibarsızlıkları. Bu marangozun iş dosyasında, abartmıyorum 150’ye yakın Selçuklu müşterisi vardı. Tabi bu eleştiriyi yaparken bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki dürüst Selçuk esnafını ayrı tutuyorum. Aralarında tanıdığım çok değerli insanlar da var. Uzun lafın kısası: Anket neyi çözecek? Başkanlığa aday olan arkadaşların projeleri nelerdir? Esnafın genel olarak ticari ahlakını düzeltme ve Selçuklu’nun tekrar güvenini kazanmak için ne yapacaklar? Oy kullanacak olanların bunları duymak,bilmek hakkı değil mi? Hava yağışlı olduğu için sırası geldiği halde kalkışını 1 saat erteleyen şoför esnafı,arızalı parçayı tamir etmeyip yenisiyle değiştirmeyi ustalık zanneden,onu da beceremeyen oto sanayi esnafı varken gözümüzün önünde,anketi konuşmak ne kadar mantıklı?

  4. Esnaf dedi ki:

    Artık değişim zamanı …yönetimde yıllardır esnaf olmayıpta yöneticilik yapan ve aralarında geçinemeyip ayrılan insanlar sorun neydiki ekip 2 te bölündü ismail beye tam destek …

  5. sanayi dedi ki:

    Gerçekten değişim zamanının geldiğine bende inanıyorum hem esnaf kefalette hem esnaf odasında belirli bir yerde işyeri olmayıpta yöneticilikleri uğraşan insanlar var 4 senedir neredeler…

  6. Anonim dedi ki:

    sanayi esnafı olarak seninleyim ismail abey

  7. Esnaf dedi ki:

    Zafer Vedat kardeşimin olacaktır.En zor zamanımda benim işimi veresiye yapıp ekmek teknemi çalıştırıp evime ve aileme bakmama yardımcı olduğu için ona minnet borcum olan bir oysa helal olsun kardeşim.sana vedat kardeşim senin yardımseverliğin ve insanlığını oda başkanlığında da esnaflara fazlasıyla göstereceğine ve vereceğine eminim.ALLAH senin temiz kalbinin karşılığını verecektir.Başarılar dilerim.

  8. Selçuklu dedi ki:

    İsmail Abi’m sen bu işi başaracaksın seninleyiz sonuna kadar

  9. Halkçı dedi ki:

    Sonuc belli degisimsart ama zamanı değil

  10. erkan dedi ki:

    Selçuk esnafının günü kurtarma alışkanlığı devam ettiği sürece,isterseniz ayda bir seçim yapın. Son 15 yılın esnafa ait vergi gelirlerine bir bakın. Artmış mı azalmış mı? Açılıp kapanan ticarethane sayısına bakın. Çoğalmış mı,yerinde mi saymış? Selçuk dışından gelip iş yapan diğer ilçe ve şehir esnafına bakın. Azalmış mı çoğalmış mı? Selçuk dışına kaptırılan işler esnafın itibar kaybı değil midir? Ve dahi Selçuk için vergi geliri kaybı değil midir? Kravatı takıp poz vermekle başkanlık olmuyor kardeşlerim. Şapkayı önünüze koyun öyle düşünün. Bugün İsmail,yarın Verdat;ne farkedecek?

  11. Esnaf dedi ki:

    Hayri Abim sonuna kadar yanındayız.Herkezin esnaf yardım severliği koltuğa kadar.İsmail abiye sözüm yok sözüm vedat beyedir.Normalde selam vermeyen insanlar mesele koltuk olunca mekanıma kadar lutfettiler.Eminim başkan olursan seni bir daha 4 sene sonra görücem oda büyük ihtimalle yine seçimlerde olur.

  12. Kemalist Selcuklu dedi ki:

    Selcuk esnafı rahat bir nefes almalı. Kredi konuları birilerinin iki dudağına arasına kalmamalı. Boyle kurumlara bence hic siyaset bulasmamali. Mevcut baskana karsı en kuvvetli aday desteklenmeli.

  13. Sait B. dedi ki:

    Hayri gitsin de kim gelirse gelsin. Adam Esnafa selam vermekten aciz. Vasıfsız eğitimsiz biri. Vefa gibi.

  14. Esnaf dedi ki:

    Normal seyrinde giderken Hayri Güller öndeydi ikinci ise İsmaişl Bağcıy’dı bir gecede ne oldu da hiçbir esnafın sevemediği Vedat birinciliğe yükseldi. Hocaefendi okudumu kendisini?

  15. Deniz dedi ki:

    Hayri baskan seninleyiz

  16. Deniz dedi ki:

    Diplomayla adam olunmaz hamurunda olacak adamlik hayri baska bir numara olacak yeniden

  17. Ömer dedi ki:

    İnsanları arayarak siteye girin oy kullanın denilerek ve modemler resetlenip oy kullanarak başkan olunmaz.! Yine Yeniden Hayri Güller ve ekibi…

  18. faruk dedi ki:

    Vedat bey oğlan iyi çalışmış sınıfta mahşallah oylar almış başını gidiyor.YİNE YENİDEN HAYRİ GÜLLER!

  19. kordelya dedi ki:

    Erkan isimli arkadasimizin yazdiklarina katiliyorum.3 ayda bir evin mutfagini teslim edemeyen selcuk esnafi, bir evin banyosunu 1 ayda teslim edemeyen selcuk esnafi.hele yapilan fayanslari bir gorseniz.bundan sonra selcuk esnafina hic bir isimi yaptirmama karari aldim.araclatimin hepsinide izmirde servis yaptiriyorum.esnaf ilk once kendine ceki duzen versin.sonra secim konusulsun.

  20. Sanayi dedi ki:

    1200 oylama yapılmış ama odanın üye sayısı 925 Vedat ve İsmail internetde kapışıyor ama komik duruma düşüyorlar. Sonuç belli bence Hayri Güller açık ara alır. Daha iyi bir aday yok 100 oyum olsa hepsi Hayri Güller’e.