site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anıtkabir Ziyaretine Selçuklulardan Yoğun İlgi

Anıtkabir Ziyaretine Selçuklulardan Yoğun İlgi
09.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi “Cumhuriyet’e Bağlılık ve Ata’ya Saygı Etkinlikleri” kapsamında, 4 Kasım 2012 Pazar günü Anıtkabir’e gerçekleştireceği ziyaret için belediye binasının zemin katında kayıt bürosu açtı.

Bu önemli organizasyona katılmak isteyen onlarca Selçuklu vatandaşlar Anıtkabir’e ziyaret gezisi için başvuru kayıt bürosuna yoğun ilgi gösterdi.

22 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar devam edecek olan kayıtların ardından Anıtkabir’e tren ile gitmek isteyenler için yolculuk 3 Kasım saat 18:00 ’de otobüs ile gitmek isteyenler için ise saat:23:00’te başlayacak.

YORUMLAR
  1. selçuklu vatandaş dedi ki:

    belediyeye teşşekkr ediyoruz orda veya giderken herhangi bi ücret olcak mı yanımıza o göre para alalım.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    selçuk belediyesi ve sayin baskanini bu onemli organizasyonu tertipledigi için çok tsk ediyoruz… diger ilçelere de ornek olsun artik…

  3. SELÇUKLU BİR VATANDAŞ dedi ki:

    BELEDİYEYE ÇOK TEŞŞEKÜR EDİYORUM İLK DEFA ANITKABİRE GİDECEĞİM ………

  4. Anonim dedi ki:

    selçuklu olarak anıtkabirde sizleri bekliyorum

  5. ayıkamassn dedi ki:

    bakkma işte seçmler geliyo ondan….

  6. ayıkamassn a cevap dedi ki:

    arkadaşım sen her halde muz cumhuriyetinden geliyorsun. selçuk belediyesi bu etkinliği daha önce 5 kez çanakkale menemen ankara olmak üzere yapmıştı ama sen muhalif oldugun için görsende kör. bilsende cahilsin. siz avutun kendinizi..

  7. aslı dedi ki:

    butun herkesın gıdıpte gormesı gereken yerlerden bırı anıtkabıre gıdıpte ben aglamadım dıyen yoktur

  8. NEHİR ERDOĞAN dedi ki:

    SEÇİMLER YAKLAŞTI TABİ ONDAN

  9. Anonim dedi ki:

    nehir erdoğan sen git ayda yaşa kızım …. seçimlerden sonra hatırlarsn çanakkaleye gittik.