site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anaokulu Öğrencileri Bilim ve Teknoloji Haftasını Kutladı

Anaokulu Öğrencileri Bilim ve Teknoloji Haftasını Kutladı
13.03.2013
A+
A-

SAM_4127bb

Özel Misket Anaokulu Öğrencileri Bilim ve Teknoloji Haftasını Kutladı…

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji haftası nedeniyle fen bilgisi öğretmeni Recep Minas rehberliğinde deney çalışmaları yapıldı.

Fen bilgisi öğretmeni Recep Bey öğrencilerin yaş düzeylerini göz önünde bulundurarak yaptığı deneyleri eğlenceli hale getirmiştir. Dokunmadan bükülen pet şişe, iki renkli çay, suda yüzen sevimli yumurta, korkan karabiber, pervanenin çalışması gibi birçok çalışma öğrencilerin katılımı ve yardımıyla uygulanmıştır. Son olarak bu haftanın önemi, bilim ve teknolojideki gelişmeyi, ilerlemeyi gösteren slâyt ile öğrencilere izletilmiştir. Öğrenciler bu slâyt gösteriminde arabaların, tekerleğin, saatin, tarım araçlarının eskilerden günümüze olan yolculuğunu izlemişlerdir. Ayrıca Kemal Atatürk’ün  “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözü ile bilimin önemi bir kere daha hatırlanmış ve hatırlatılmaya çalışılmıştır.

Okul kurucusu Şerife Tuncer ve Özel Misket Anaokulu öğrencileri fen bilgisi öğretmeni Recep Minas’a katkılarından dolayı çok teşekkür etti.

SAM_4117bb

SAM_4143

YORUMLAR
  1. Sabri SORUCU dedi ki:

    Recep Hocam harikasın.Herkesi kendine hayran bırakmışsın.Ağızları açık sana bakıyorlar.Devamını bekleriz…