site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

All Star Weedingden muhteşem bir atölye daha

All  Star Weedingden muhteşem bir atölye daha
21.01.2019
A+
A-

Türkiye’nin en büyük düğün fotoğrafçıları topluluğu olan All Star Weeding 2019’un ilk atölyesini Antalya Innvista Hotels Belekte yaptı. Eğitime bir hafta kala grup kontenjanlarının dolduğu açıklandı. Hotele girişler 13 Ocak’ta başladı. Birinci günde, renk kalibrasyon uzmanı (color standardization exper)  Göksel Şen katılımcılara renk kalibrasyonu hakkında sunum yaptı. Bu sunumun ardından Stüdyo fotoğrafçılığının duayeni Ceyhun Satır Stüdyo, ışık, pozlama konularında iki gün eğitim verdi. Üçüncü gün Master Mehmet Kayalı katılımcılara dış mekan çekim kurallarını anlattı ve hotel dışında bu kuralları uygulamalı olarak gösterdi. Atölyenin dördüncü günü ilk önce Yönetmen Levent Albeyoğlu Photoshop kullanımı hakkında ki sunumunu gerçekleştirdi.

KATILIMCILAR FOTOĞRAFA DOYDU

Daha sonra sertifika töreni ile program sona erdi. Görüşme fırsatı bulduğumuz Ceyhun Satır; ”Fotoğrafçılığın değişmez ve asla değişmeyecek bir gerçeği vardır oda stüdyo, görünüyor ki gelin, damat fotoğrafçılığında, dışarıya çıkan çekimler yavaş yavaş tekrar stüdyo ya dönmeye başladı. Bu gelin damat fotoğrafçılığı için güzel bir gelişme. Ben herkesin tarzına saygı duyuyorum ama fotoğrafçılıkta olmazsa olmazımız stüdyodur” dedi.

Master Mehmet Kayalı ise; ”All star weeding gurubu olarak böyle etkinliklerde beraber olmak ve bu beraberliklerin sonrasında katılımcılardaki gelişimi ve iyi yöndeki değişimi görmek beni çok mutlu ediyor. Türkiye deki düğün fotoğrafçılığı sektöründeki kaliteyi yükseltmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. İnsanların en mutlu günlerinde kaliteli hizmet almak hakları. All star weeding olarak amacımız Türkiye nin dört bir tarafında böyle atölyeler düzenleyip, bilgilerimizi katılımcılarla paylaşmak” dedi.

Atölye 17 Ocak’ta sona erdi. All star weeding yöneticilerinden Yönetmen Levent Albeyoğlu ise yaptığı açıklamada; ”Önümüzdeki Work Shop için çalışmalarımız başlamıştır” bilgisini verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.