site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ali Adıgüzel ve Ceren Değirmenci Nişanlandı

Ali Adıgüzel ve Ceren Değirmenci Nişanlandı
12.01.2015
A+
A-

ali-adiguzel-dugun (2)

HEPAR İzmir İl Başkanı Ali Adıgüzel ve Ceren Değirmenci evliliğe ilk adımlarını Yandım Çavuş’ta attı. Çok sayıda davetlinin katıldığı nişan töreninde genç çiftlerin yüzüklerini Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı taktı.

Hüseyin-Emel Adıgüzel’in oğlu Ali Adıgüzel ve Turgay-Zeynep Değirmenci’nin kızı Ceren Değirmenci, mutluluğa giden ilk adımlarını nişan töreni ile resmileştirdiler. Ali Adıgüzel ve Ceren Değirmenci’yi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan sevenleri ve dostları ise salona akın etti.

Yandım Çavuş’un eşsiz ortamında muhteşem bir nişan törenine tanık olan davetliler genç çifti tebrik ederek, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.

ali-adiguzel-dugun (1)

ali-adiguzel-dugun (3)

YORUMLAR
  1. sakal dedi ki:

    Hepar il başkanının yüzüklerini ak li başkan takıyor işe bbakk..nikahıda davutoğluna kıydırır

    1. selçuk dedi ki:

      bende bunu düşündüm hepsi aynı bunların.

  2. EVREN dedi ki:

    EEE NEDE OLSA YERELDE ZEYNELE OY VERDİ ARKADAŞ…

  3. Anonim dedi ki:

    Bir şeyi anlamadınız.Zeynel Hoca bir partinin değil halkın belediye başkanı.Bunu davranışları,karakteri ve icraatlarıyla gösteriyor.

  4. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Ayıp ya bırakın bunları adam nişan olmuş tebrik edeceğinize yaptığınız yorumlara bakın size ne kime oy verdiyse onun sırası mı bu zihniyet devam ettiği sürece hep yerimizde sayarız kişilere hakaret vari davranışlardan kaçın bir kaç kişinin gözüne gireyim derken seviyenizi düşürmeyin sonuçta belediye başkanı takmış takana değil taktırtanla ra bakın emi

  5. Ali Adıgüzel dedi ki:

    Aslında buraya yorum yazıp sizleri muhatap alma gayretinde değildim fakat bazılarının kuyruk acıları bitmemiş belli ki. Ben bir siyasi parti il başkanıyım. Safım belli ideolojim belli düşüncem belli “liderim” belli ! Buraya yorum yazarak kendilerinin bir halt olduğunu zanneden yiğit yürekli arkadaşları aynı yorumlarını yüzüme karşı yapmaya davet ediyorum. Yerim belli buyurun gelin o cesareti gösterin. Zeynel beye oy verdi diyen zat ı muhterem nereden biliyorsun acaba birliktemi bastık mührü? Bizler bu memleketin çocuklarıyız öncelikle birlik olmayı öğrenin olaya parti gözüyle değil insan olarak bakın. Bütün parti temsilcilerine bizzat davetiyeyi ben verdim. Kimileri katıldı kimileri çiçeğini gönderdi nezaketten bir haber olanlar çiçek dahi göndermedi. Yüzüklerimizi genel başkanım Sn. Osman Pamukoğlu takacaktı hava muhalefetinden dolayı nişan törenimize iştirak edemedi. Şimdi size burada birşeyleri izah edecek durumda değilim fakat hakarete varan ve saygısızca yaptığınız yorumlarınızı sizlere aynen iade ediyorum. Yürekli olun biraz cesaretiniz varsa gelin hesap sorun. Yerel seçimlerde kuyruklarını havaya dikenler şimdi suçu kendilerinde hiç aramayanların çenelerine vurması gayet normal. Cumhuriyet rejimine milli ve ulusal değerlerimize nasıl sahip “çıkamadığınız” ortada sizler öncelikle gidin üst düzey yöneticilerinizden hesap sorun el birliğiyle ülkenin altından girdiniz üstünden çıktınız. Memleket kapanın elinde kalmış siz kalkmışsınız burada nişan törenine takılmışsınız devam edin ! Burası tartışma yeri değildir.