site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aksünger CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti

Aksünger CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti
07.12.2014
A+
A-

erdal-aksunger-selcuk (3)

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger CHP Selçuk İlçe başkanlığını ziyaret ederek partililerle buluştu.

CHP Selçuk İlçe başkanı Hasan Uysal, Erdal Aksünger’e ilçe örgütlerini ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Yeni ilçe yönetimi ve ilçe sorunları hakkında bilgiler verdi. CHP İlçe Başkanı Uysal, Erdal Aksünger gibi genç ve başarılı bir kişinin milletvekili olması İzmir ve Selçuk için çok büyük bir şanstır dedi.

Erdal Aksünger ise gösterilen ilgi nedeniyle partililere teşekkürlerini sunarak son dönemde yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aksünger; Telefonunun 24 saat açık olduğunu her türlü sorunla alakalı vatandaşların kendisine ulaşabileceklerini söyledi. Kendisini Selçuk’ta evinde hissettiğini söyleyen Aksünger yeni oluşan yönetimi ve başkanı da tebrik etti. Selçuk örgütünün her sorununda yanındayım dedi.

Partililerle sohbetin ardından Selçuk’a bağlı Gökçealan Mahallesine geçildi.

erdal-aksunger-selcuk (2)

erdal-aksunger-selcuk (5)

YORUMLAR
  1. ortodonti dedi ki:

    çok lazımdı yine ortalığı karıştırmaya gelmiştir .baksana sıfatında hayır yok

  2. müslüm dedi ki:

    zeynel hoca bak sol tarafta oturan kırmızılı kadın bildiğim kadarıyla belediyede çaycılık yapıyor tyabi yapmak denirse kocagün belediye içinde gezip duruyor.gör artık bunları sevgi kazanacak dedin al sana sevgi senin koruduğun insanlar seni arkandan vuruyor sen hala seyrediyorsun.chplileri koruyacağım derken akplileri kaybediyorsun haberin yok.

  3. yusuf dedi ki:

    Ben bu cesaretinden dolayi kirmizili kadini tebrik ediyorum yalaka ve iki yüzlü olmadığını gosteriyor. Yorum yazan Müslüm arkadas sen ne ayaksin.

  4. Anonim dedi ki:

    Müslüm kardeş kırmızılı kadında olan yüreğin binde biri de keşke sende olsaymış. Kadın senin gibi değil ismini gizlemek resmini bile gizlememiş. Sen Ayasuluk kafenin idarecisi olan Yalçın Kaya ile Karpoza Kafenin idarecisi Ali Kireç’in yaptıkları adına siyaset bile denilemiyecek düzeydeki icraatlarını da bir görsen diyorum…..

  5. Rengarenk dedi ki:

    Siz insanlar hakkında nasil bu kadar rahat yorum yapabilme hakkını kendinizde bulabiliyorsunuz ne hakla bu tarz ithamlarda bulunup insanların yaptığı, emek verdiği işleri elestirme yargılama cesaretinde bulunuyorsunuz ortalıkta bos gezip kimin ne yaptığını izlemek için de fazlasiyla vakitin olmasi gerek ki siz bu kadar rahat konuşup yorum yapabiliyorsunuz böyle ufak teferruatlarla ugrasmayi bırakın artık yapıcı olmak için çaba sarf edin herkesin emegiyle her isi yapma hakkı vardır devletin hiçbir kurumu siyasal vaziyet ne olursa olsun kimsenin tekelinde olamaz kimse bu durumda ihanetle yargilanamaz!

  6. selçuklu dedi ki:

    O kırmızılı kadın devlete ait bir kurumda emeğiyle hakkıyla çalışan, para kazanıp bunu her kuruşunu hakkeden bir kadın, görevi de katta temizlikçilik , çaycı değil yardım amaçlı çaycılık yapıyordur görevi değil zaten mesai öncesi sonrası ve gerektiği her durumda görevini yerine getiriyor. orda çalışmadan öncede belediyenin park bahçe işlerindeydi bu başkan değişmeden öncede belediye çalışanı demek. kendi yalaka ve iş güzar zihniyetinizi dürüst insanlara mal etmeyin.