site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aile Kasabı Çığır Açmaya Devam Ediyor

Aile Kasabı Çığır Açmaya Devam Ediyor
22.11.2013
A+
A-

aile-kasabi-guldiken-kardesler (1)

Et ürünleri ve sucuk üretimi ile Selçukluların teveccühünü kazanmış olan Aile Kasabı, son yapılan denetimler ve analizler sonrasında kalitesini ve sağlıklı üretimini de belgelemiş oldu.

AİLE Kasabı, yaptığı yatırımlar ve çalışmalar neticesinde sucuk alanında büyük yol kat ederek, kalite anlamında büyük firmalarla yarışır hale geldi. Güldiken Sucukları markası altında üretilen ve sürekli olarak denetimlerden geçirilen sucuklar, son olarak yapılan analizlerde Türkiye’nin en büyük 5 markası arasında yer aldı. Sürekli olarak denetlenen sucukların İzmir’de yapılan son analizlerinde hiçbir zararlı mikrobiyolojik elemente rastlanılmayan sayılı markadan olan Güldiken Sucukları, bu son analizle kalitesini de tamamen pekiştirmiş oldu. Analiz sonuçları da şaşırttı. Birçok büyük firmanın olumsuz rapor aldığı denetimlerde Aile Kasabı ise takdir topladı.

‘KALİTELİ HİZMETİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ’

YILLARDIR Selçuk halkına hizmet verdiklerini, kalite ve hijyeni de en ön planda tuttuklarını belirten Aile Kasabı işletmecilerinden İbrahim Güldiken, “Sucuk konusunda yaptığımız yatırımların karşılığını kalitemizi tescilleyerek alıyoruz. Son yapılan analizlerde birçok marka ve büyük firma olumlu rapor alamadı. Bunun nedeni katkı maddeleri. Bizler ise yıllardır katkı maddesiz olarak sucuk üretiyoruz. Bunun ödülünü de Selçuk halkının talebi karşısında alıyoruz. Bundan sonraki süreçte de kaliteli sucuk ve et ürünlerimizle hizmetimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

aile-kasabi-guldiken-kardesler (2)

YORUMLAR
  1. Rüştü Önümlü dedi ki:

    Güldiken kardeşler işini tam manası ile yapan, esnaflık anlayışı ile her kesime örnek olan bir yapıya sahip. bugüne kadar aldıkları hizmetten memnun olmayan yoktur. iyi ki varlar.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    TUM GIDA ISI YAPANLARIMIZIN SAGLIMIZA DIKKAT ETMESI KONUSUNDA ONCU OLAN AILE KASABIMIZI YUREKTEN KUTLUYORUZ. DIGER ESNAFLARIMIZI DA AYNI SEKILDE ITINA ILE GIDA ISINI TITIZ YAPMALARINI TEMENNI EDIYORUZ… GULDIKEN KARDESLER TITIZLIK KONUSUNDA SELCUKTA VE BOLGESINDE YETERINCE TANINMISTIR KI NE ZAMAN GITSEM HEP MUSTERI DOLU KASAP DUKKANI… BASARILI CALISMALARININ SAGLIKLI GIDA SATMALARININ DEVAMINI DILIYOR PARIS TEN SEVGI VE SLMLAR DILIYORUZ YALCIN KAN.

  3. BELEVİ BELEDİYE SPOR dedi ki:

    Belevi belediye spor yönetimi ve belevi halkı adına kendilerinin ve ürünlerinin aldıgı bu belge temiz ve saglıklı oluşlarındandır ayrıca her konu ve bıranşta halkın ve biz spor kulüplerininde yanındadır onlara spor kulübü yönetimi olarak şükranlarımızı sunuyor yaptıkları her iş ve bıraşta başarılarının devanı ALLAH’tan dua ile istiyoruz rabbim onların her daim yanlarında olsun inşallah saygılarımızla

  4. erkan dedi ki:

    Benim de devamlı müşterisi olduğum Aile Kasabı’nı kutluyorum. Sağlıklı ürünleri yediğimizden emin olmak güzel. Ancak buna “çığır açmak” demeyelim de,kalitesi herkes tarafından kabul görmüş bir ürüne vize almak diyelim. Balıktan sucuk yapıp buna sertifika alsaydı onun adı “çığır açmak” olurdu bak.

    1. Aslı SOYLUER dedi ki:

      Güzel tesbit… 🙂

  5. B.E.T.A Teknik Selçuk dedi ki:

    Başarılarınızın devamını dilerim.İnsan sağlığına gösterdiğiniz özen içinde ayrıca teşekkürler…

  6. eski selcuklu dedi ki:

    Sucuklarini osledim aile kasabi istbulda ne sucugu belirsiz sucuk die gidalari mecburen yiyorus her zmn en iyisini yapiosunuz tbrk

  7. YAŞAR YILMAZ dedi ki:

    GÜLDİKEN KARDEŞLERİ TEBRİK EDİYORUM. İNSANA DEĞER VERMEK KONUŞMA VE YAZMAKLA OLMAZ İCRAATLA HİZMETLE OLUR. GÜLDİKEN KARDEŞLER NEFİZ LEZİZ GÜLDİKEN SUCUKLARI HİJYENİK ORTAMDA HAZIRLAYARAK SELÇUK HALKINA VE TÜM MÜŞTERİLERİNE KALİTELİ HİZMET SUNMAKTADIR. BU BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

  8. çiğdem bilgin dedi ki:

    hizmetleriyle,çalışkanlıklarıyla ve temiz ve güler yüzlü hizmetleriyle zaten gönlümüzde taht kurmuşlardı..tebrik ediyorum..