site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ADD Selçuk Şubesinden Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

ADD Selçuk Şubesinden Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
27.08.2015
A+
A-

TUNCAY-KİREC

ADD Selçuk Şubesi 93.sünü kutlamaya hazırlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramında tüm Selçuk halkını Türk Bayraklarıyla 30 Ağustos pazar akşamı saat 20:30 da istasyon meydanından başlayacak olan fener alayına davet etti.

Konu ile açıklama yapan Selçuk ADD Şubesi Başkanı Tuncay Kireç, ‘görüyoruz ki ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine üzerinde gizli emelleri olan güçler tarafından kuşatmalar başladı. Birlikteliğimizin her zaman sorgulandığı ve devamlı sınandığı bir durumdayız. Ya biz birbirimize kenetleneceğiz. Ya da tarihte yok olup gideceğiz. Mondros Mütarekesi’yle başlatılan ve Sevr Antlaşması’yla gerçekleştirildiği zannedilen Türk milletini Anadolu topraklarından çıkarmak ve tarihten silmek isteyen korkunç ve hain zihniyete karşı, milletimizin maddi ve manevi bütün güç kaynaklarını seferber ederek kazandığı bu büyük zaferler Atatürk’ün ifadesi ile tek bir amaca yönelikti: “Kayıtsız şartsız bağımsız yeni bir Türk devleti kurmak!”

Görüyoruz ki zaman kenetlenme zamanı, görüyoruz ki zaman tek bir bayrak altında toplanma zamanı. Bu özel günlerimizi bizlere unutturmak isteyenler var. Hatta yetkilerini tarih kitaplarından çıkarabilmek için dahi kullanıyorlar. Bizleri tarih kitaplarından silebilirler, çıkarabilirler ama bizleri asla tarihten silemezler, silemeyecekler. Sözlerimi Yüce kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerle sonlandırmak isterim: “Hiç bir zafer gaye değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir gayeyi elde etmek için gereken vasıtadır. Gaye, fikirdir. Zafer, bir fikrin elde edilişine hizmeti nispetinde kıymet ifade eder. Bir fikrin elde edilişine dayanmayan bir zafer ölümlü olmaz. O, boş bir gayrettir. Her büyük meydan muharebesinden, her büyük zaferin kazanılmasından sonra yeni bir âlem doğmalıdır, doğar. Yoksa başlı başına zafer, boşa gitmiş bir gayret olur.”

Büyük Türk zaferinden sonra da Türk milleti için yeni bir âlem doğmuş; Lozan Antlaşması’yla bağımsızlığımız onaylanarak milli sınırlarımız çizildikten sonra çağdaş, demokratik ve lâik Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.

30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

’’Aziz milletimizin milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferi’nin 93. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anar, milletimizin Zafer Bayramını içtenlikle kutlarız.’’

YORUMLAR
  1. Dalyork dedi ki:

    Arkadaki Atatürk resmi de aynı Flash TV deki yalçın abinin yaşlandırma tekniği gibi olmuş 😀