site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Açık Havada Sinema Keyfi Bambaşka

Açık Havada Sinema Keyfi Bambaşka
12.06.2013
A+
A-

selcuk-sinema2

Selçuk Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri kapsamında gösterimi, yapılan “Kelebeğin Rüyası” filmi mahallelerden sonra köylerde de sergilenecek.

Açık Hava Sinema Günleri’nin ‘Hükümet Kadın’dan sonra ikinci filmi olan ve 7 Haziran’dan bu yana mahallelerde sergilenen ‘Kelebeğin Rüyası’ filmi 12 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de Şirince Köyü’nde, 13 Haziran Perşembe günü Acarlar Köyü’nde sergilenecek.

Cumhuriyet, 14 Mayıs, Atatürk, Zafer ve İsabey mahallelerinde büyük beğeni ile izlenen “Kelebeğin Rüyası” filminin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin yer alıyor. Selçuk Belediyesi Açık Hava Sinema günleri ‘Kelebeğin Rüyası’ filminin ardından 21 haziran 2013’ten itibaren ‘Mutlu Aile Defteri’ isimli filmle devam edecek.

21 Haziran – 25 Haziran tarihleri arasında mahallelerde sergilenecek film, 26 Haziran’da Belevi’nde 27 Haziran’da ise Gökçealan Köyü’nde sergilenecek. Asker olduğu için sert bir baba olan Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk’un geçirdiği kaza sonrası çocukları ile arasındaki buzları eritmesini konu alan filmin başrollerinde ise Büşra Pekin, Öner Erkan, İlker Aksum, Binnur Kaya, Bülent Emrah Parlak ve usta oyuncu Tuncel Kurtiz yer alıyor.

selcuk-sinema1

selcuk-sinema3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.